Hledáte kompletní portfolio produktů od Garminu? Máme pro vás řešení

Kdo hledá špičková zařízení pro sport či turistiku, dříve či později skončí u značky Garmin. Tato americká společnost má ve své nabídce jedny z nejlepších produktů na trhu určených především pro aktivní lidi a s jejich volbou chybu rozhodně neuděláte. Jak ale vybrat ty nejvhodnější?

prodejna-brno-garmin

Nová prodejna v brněnské Olympii

Nejen s tím vám rádi poradíme v nové prodejně v Brně, konkrétně v obchodním centru Olympia. Kromě vstřícného a proškoleného personálu zde najdete široký sortiment produktů od Garminu, od hodinek přes cyklopočítače, tachometry, držáky na kolo, navigace do auta či na motorku, radary, turistické navigace, trenažéry, až po satelitní komunikátory.

 Garmin chytrý trenažér Tacx® NEO 2T

Moderní prodejna se může pyšnit také příznivou otevírací dobou, která je od pondělí do pátku 10:00–21:00 a o víkendech dokonce od 9:00–21:00. Podstatná část zboží je dostupná přímo na prodejně, můžete si tedy vše nejprve vyzkoušet a osahat, než se rozhodnete, které chytré hodinky či jiné produkty od Garminu jsou pro vás ty pravé.

záznamová auto kamera Garmin Dash Cam

Nakupuje u oficiálního distributora

Naše brněnská prodejna je oficiální prodejce značky Garmin, tudíž máte vždy jistotu nejen toho, že nakupujete pravé a prvotřídní produkty, ale že se vám dostane špičkového poradenství, a také že i případné komplikace budou řešeny profesionálně a na úrovni.

satelitní komunikátor Garmin inReach

Pakliže neradi zdlouhavě nakupujete osobně, nebo to máte do Brna daleko, můžete se v klidu a bez zbytečného stresu rozhodnout pro to správné také na e-shopu www.garmin-brno.cz, kde najdete veškerý sortiment pro vaše dobrodružství. Také v online prostředí vám na vaše dotazy rádi odpoví proškolení specialisté, kteří se velmi dobře vyznají v produktech značky Garmin.

Tak na co ještě čekáte – navštivte nás v nové prodejně v obchodním centru Olympia Brno, nebo na našem e-shopu garmin-brno.cz a vyberte si ty správné Garminy pro vás!