Garmin Vívofit Junior 2 a 3 jsou chytré náramky pro malé sportovce

Americká společnost Garmin se sice zaměřuje na chytré hodinky pro vrcholové sportovce, avšak myslí také na nejmenší budoucí atlety. Pro ně je určena řada Vívofit Junior, která se rozrostla o dva přírůstky s pořadovým číslem 2 a 3. Co přinášejí nového a jakým způsobem podněcují děti k aktivitě?

Chytrý náramek Garmin Vívofit Junior 2

I menší děti by měly mít přehled o čase či nachozených krocích přímo ze zápěstí. Díky chytrému náramku Vívofit Junior 2 je to hračka. Novinka cílí především na malé princezny nejen svým designem odkazujícím na filmovou sérii Ledové království, ale také speciálními výzvami, díky kterým se budou chtít hýbat. Pro malé dobrodruhy je i dispozici i edice se Spider-Manem.

hodinky vívofit junior3 Black Panther

Děti vlastní aktivitou odemykají postup ve virtuálním dobrodružství Marvel Avengers v aplikaci. 

K dispozici jsou například bruslení s Annou a Elsou, útěk před lavinou s Olafem či objevování dalekých krajin. Výzvy se odemykají po splnění 60 minut aktivity každý den a kromě různých miniher mohou děti sbírat také ocenění, které je motivují k další aktivitě.

O veškerých aktivitách mají samozřejmě přehled také rodiče. Skrze aplikaci mohou dětem zadávat domácí a volnočasové aktivity, za které je Vívofit Junior 2 odměňuje virtuálními mincemi. Nechybí ani možnost sportovat společně s dětmi a plnit výzvy ve více lidech.

Vívofit Junior 2 naučí malé princezny hýbat se

Chytrý náramek je poměrně odolný, což ocení každý rodič. Vívofit Junior 2 snese také plavání. Výhodou je i fakt, že náramek je poháněn snadno vyměnitelnou baterií, která udrží zařízení v provozu až rok. Díky tomu nemusí děti myslet na pravidelné nabíjení.

Garmin Vívofit Junior 2 pořídíte už za 1 690 Kč, a to hned v několika různých designových provedeních, které cílí jak na děvčata, tak na chlapce.

hodinky vívofit junior3 Iron Man

Aplikace Garmin Jr. rodičům umožní přehledné sledování toho, zda děti plní zadané úkoly a povinnosti.

Chytré hodinky Garmin Vívofit Junior 3

Pro odrostlejší děti si Garmin připravil chytré hodinky Vívofit Junior 3. Svým designem se inspirovaly u populárních marvelovek a Star Wars, ale na své si přijdou i fanynky Princezen od Disney.

Stejně jako menší Vívofit Junior 2, také větší trojky motivují děti k pohybu svými výzvami a minihrami, které se odemykají po splnění denního cíle 60 minut aktivity. Ať už jsou fanoušky Black Panthera, Iron Mana, Mandaloriana či některé z princezen, jistě si vaše ratolesti přijdou na své.

Užitečnou vychytávkou je doplněk pro nouzové situace, takže kdyby se dítěti něco přihodilo, bude mít všechny potřebné údaje na svém zápěstí. I v případě Vívofit Junior 3 platí, že můžete sledovat aktivity vašich potomků, sportovat společně s nimi nebo jim nastavovat domácí práce, za které dostanou náležitou virtuální odměnu.

hodinky vivofit junior3 na dětské ruce

Budujte v dětech vlastní zodpovědnost. V aplikaci Garmin Jr. je i dětský režim, kde děti mohou sledovat své pokroky a úkoly.

Vívofit Junior 3 jako předstupeň klasických chytrých hodinek

Pokud jsou vaše děti ještě příliš malé na klasické chytré hodinky, Vívofit Junior 3 poslouží jako skvělý mezikrok. Odolnost proti vodě a dlouhá výdrž díky snadno vyměnitelné baterii až jeden rok dělá z Vívofit Junior 3 ideálního parťáka pro děti, které rostou jako z vody.

Garmin Vívofit Junior 3 pořídíte už za 2 190 Kč, a to hned v několika různých designových provedeních, které se budou líbit jak malým dobrodruhům, tak i nadšeným princeznám.

Nejoblíbenější Garmin Vivofit Junior