Garmin Lily 2: pro dámy jen to nejlepší

Chytré hodinky od Garminu nejsou jen pro muže, ale na své si přijde také něžné pohlaví. Právě pro ně americká značka představila nejnovější model Lily 2, který navazuje na úspěšného předchůdce.

Garmin Lily 2 přináší podporu bezkontaktních plateb, vylepšené sledování spánku, nový snímač, přidává další aktivity a nechybí ani nový typ řemínků. Zároveň si zachovává stejný minimalistický, stylový design. To ale není vše.

šest modelů hodinek garmin lily 2

Hodinky lze libovolně kombinovat s náhradními řemínky. Můžete si tak poskládat originální model.

Stylovější hodinky nenajdete

Pouzdro chytrých hodinek z eloxovaného hliníku se může pyšnit průměrem 35 mm, který patří mezi nejmenší na trhu. Milovnice módy a stylu potěší řada barevných variant, jako jsou Cream Gold Coconut, Cream Gold Tan, Metalic Lilac či Mulberry.

Fyzická velikost hodinek Garmin Lily 2 je 35,4 × 35,4 × 10,1 milimetrů (vhodné pro zápěstí s obvodem 110–175 milimetrů) a hmotnost se zastavila na příjemných 24,4 gramech. Na zápěstí je tak ani neucítíte.

Vzorované sklíčko jinde nenajdete

Pozadu nezůstává ani černobílý LCD displej s rozlišením 240 × 201 pixelů a 16 stupni šedi, který se ukrývá za exkluzivním vzorovaným sklíčkem. Stačí na něj ovšem lehce klepnout a displej se ihned rozsvítí.

K dispozici jsou také tři typy řemínků pro každou příležitost – kožený, nylonový a silikonový. Díky patentovanému systému Quick Release je lze měnit snadno a rychle podle potřeby, příležitosti či jen dle aktuální nálady.

displej hodine Garmin lily 2 vlevo vypnutý, vpravo zapnutý

Skrytý displej a vzorované sklíčko hodinek Garmin Lily 2.

Konečně přichází bezkontaktní placení

Snímač tepové frekvence Elevate 4 je oproti předchůdci výrazné zlepšení a můžete se díky němu těšit na ještě přesnější měření srdečního tepu, okysličení krve či kvality spánku. Nechybí měření kroků, spálených kalorií nebo minut intenzivní aktivity. Potěší i funkce Body Battery.

Aktivní sportovkyně ocení pestrý trénink díky vestavěným sportovním funkcím pro kardio, jógu, případně silový trénink, HIIT, stoupání do schodů, veslování, dance fitness, pilates, běh (i na pásu), jízdu na kole či plavání. Sledování ženského zdraví je samozřejmostí, stejně jako monitoring spánku.

Hodinkám bohužel chybí vestavěná GPS, tudíž pokud chcete mít k dispozici také záznam trasy, bez telefonu se neobejdete. Výdrž na baterii je opět příkladná. Při běžném používání se můžete na Garmin Lily 2 spolehnout rovných 5 pracovních dní. Pro dobíjení je potřeba využít nabíječku přímo od Garminu.

garmin lily 2 na dámské ruce

Garmin Lily 2 ukrývá spoustu sportovních aktivit, ale zároveň se nemusíte obávat vzít hodinky do společnosti.

Chytré jsou tak akorát

Z chytrých funkcí nechybí chytrá oznámení, kalendář, počasí, ovládání hudebního přehrávače či nalezení telefonu. Pokud se vám přihodí nečekaný pád, Garmin Lily 2 umí v případě nouze odeslat SMS vybraným kontaktům, aby vám přišly na pomoc.

Párování je možné jak se smartphonem s Androidem, tak s iOS. Varianta Classic podporuje také bezkontaktní placení skrze NFC pomocí Garmin Pay. Jen pozor – základní verze platit neumí.

Poskládejte si hodinky podle sebe

Garmin Lily 2 samozřejmě zvládnou plnit i funkce klasických hodinek. Zobrazit si můžete aktuální čas a datum, přičemž automatický přechod na letní čas je samozřejmostí. Nechybí ani budík, časovač či stopky.

Mimo bezkontaktního placení se oba modely liší také řemínkem v balení. Ty lze ale libovolně vyměňovat, takže si můžete „poskládat“ vlastní model dle vašich preferencí – například základní model s koženým řemínkem, nebo vybavenější Classic s řemínkem silikonovým.

Cena a dostupnost

Garmin Lily 2 lze pořídit za cenu 6 890 Kč v případě základní verze, za variantu Classic je to poté 8 590 Kč. Obě varianty jsou k dispozici na našem e-shopu, případně na olomoucké prodejně. Pokud vás zaujaly, rozhodně neváhejte – stylovější chytré hodinky na trhu jen tak nenajdete.