Rezervace schůzky- bez čekání na prodejně

Stále přemýšlíte jaké hodinky si koupit a nejste úplně rozhodnuti. Rozhodujete se mezi více modely a potřebovali by jste odbornou pomoc případně hodinky mezi sebou porovnat. Na internetu jste si nastudovali vše potřebné, ale pořad nemáte ve všem jasno, který strojek bude lepší nebo které materiály jsou praktičtější. Proto další krokem bude návštěva naší olomoucké prodejny, ale bojíte se, aby jste nečekali ve frontě a měli jste plnou péči obsluhy. V tomto případě jsme vytvořili pro vás aplikaci, kde si můžete na konkrétní den a čas sjednat schůzku. Pojďme se podívat, jak tato aplikace funguje.

 

  1. Na detailu jakéhokoliv produktu hodinek najdete tlačítko "rezervace schůzku"
    schuzka 1 (1)

  2. Po kliknutí na toto tlačítko se v novém okně otevře aplikace Calendly.com. Aplikace je bohužel v angličtině, ale i přesto je intuitivní. Na této stránce si zvolíte, že chcete domluvit 30 minutovou schůzku na prodejně.
    schuzka 2 (1)

  3. Dalším krokem si vybíráte den, kdy se vám schůzka nejvíce hodí. Schůzku si můžete naplánovat na pracovní dny. V sobotu jsme pro vás na prodejně od 9 do 12 hod a schůzku předem si nemusíte sjednávat.
    schuzka 3 (1)
  4. Potom stačí vybrat si čas, kdy se přibližně dostavíte na prodejnu.
    schuzka 4 (1)

  5. Posledním krokem je napsat své jméno a příjmení, e-mail a případně do poznámky můžete uvést hodinky, které chcete vidět nebo nad jakými uvažujete. Pak stačí vše jen odeslat a schůzku máte zamluveno. V případě potřeby se vám ještě ozveme na e-mail.
    schuzka 5 (1)

Budeme se těšit na vaši návštěvu. :)