Tipy na vánoční dárky pro něj

Předvánoční období je v plném proudu, všude na nás číhá vánoční atmosféra a vy jistě pomalu, ale jistě vybíráte vánoční dárky. Připravili jsme pro vás pár tipů na dárky pro může, ať už hledáte dárek pro přítele, pro bratra nebo dárek pro kamaráda či tatínka u nás vyberete.

Značka Morellato nabízí širokou škálu šperků pro muže. Pánský kožený náramek nebo ocelový je jistotou trefit se do vkusu každého muže. Náramek jde upravit podle potřeby na požadovanou velikost. Takže se stačí rozhodnout, jestli dáte přednost oceli nebo kůži a pak už jen vybrat barvu. Cena pánský šperků Morellato začíná na necelých tisíc korun. 

header_pag_uomo_fw21

 Plnící pero Montblanc 127174 Great Characters Enzo Ferrari udělá radost všem, kteří milují rychlá kola značky Ferrari. Víčko i násadka jsou jsou vyrobeny v typické červené Ferrari Rosso 70 Anni. Klip s gravírovaným výrokem Enza Ferrariho „You cannot describe passion, you can only live it“ [Vášeň nelze popsat, ta se musí prožít]. Protilehlá strana víčka obsahuje vzpínajícího se koně, logo značky Ferrari, a slavná slova hraběnky Paoliny de Biancoli (Le porterà fortuna – Bude vám nosit štěstí). 

137289-3

Pánská peněženka z italské kůže potěší každého muže. Vybírat můžete z barevných variant černá, modrá nebo hnědá. K peněženkám Montblanc získáte dárek v podobě toaletní vody Montblanc, takže budete mít rovnou dva dárky najednou.

w1349

Investovat můžete také do luxusních hodinek. Vyrytým věnováním dodáte hodinkám punc originality. Výrazné a čitelné mechanické hodinky s automatickým nátahem TAG Heuer Carrera CBN2A1A.BA0643. Tento model je opravdu povedený, oblíbená velikost pouzdra 44 mm sedí na ruce velmi dobře díky zkráceným nožkám, které spojují pouzdro s tahem - náramkem. Modrý plastický číselník zobrazuje datum na pozici 6 v čítači vteřin, na pozici 3 je minutový ukazatel stopek a u čísla 9 se zobrazí při stopování počet hodin. Celé hodinky zvýrazní pevná keramická luneta, která je broušená po straně a vyobrazuje tachymetrickou stupnici.

102174-7

Bojíte se, že se netrefíte do vkusu? Po Vánocích můžete zboží u nás vyměnit za jiný produkt. Výběr necháme pouze na vás. Nevybrali jste nebo se bojíte, že se dárek nebude líbit? Zvolte dárkový poukaz, tam nikdy nebudete mimo. A obdarovaný si sám potom vybere co si přeje nebo co potřebuje.