Vytáhněte kotvy s Garmin MARQ 2 Captain

Vytáhnout kotvy, napnout plachty a hurá na širé moře. S chytrými hodinkami Garmin MARQ 2 Captain ucítíte vítr ve vlasech pokaždé, když se na ně jen podíváte. Námořnická krev jim totiž koluje v žilách, a pokud rádi trávíte svůj volný čas na vlnách, budou vám nepostradatelným parťákem především díky svým speciálním funkcím pro jachtaře. Vyplout na širé moře ale s těmito hodinkami rozhodně není povinnost.

DSC_3513-kopie

Garmin MARQ 2 Captain 010-02648-11 spadají do tematické řady MARQ 2 od Garminu, kdy americký výrobce každý jednotlivý model specializoval pro různé obory a volnočasové aktivity. Základ je pokaždé stejný, avšak jednotlivé modely MARQ 2 se od sebe liší svým vzhledem a sadou speciálních funkcí. MARQ 2 Capitan mají oproti ostatním Garminům navíc stylový modrý námořnický vzhled a funkce odpočet startu regaty, muž přes palubu, ovládání autopilota, streamování dat z lodi přímo do hodinek, označování trasových bodů, propojení s námořní elektronikou či podrobné námořní mapy. Samozřejmost je 6denní výdrž, skvěle čitelný displej, NFC platby skrze Garmin Pay či příkladná spolupráce s chytrými telefony s Androidem či iOS.

DSC_3520-kopie

Americká firma Garmin se ve svých počátcích zaměřovala především na výrobu GPS navigací, nicméně osud tomu chtěl, že se nyní prosadila na trhu chytrých hodinek. V něm dokázala vytvořit svou vlastní kategorii sportovních hodinek pro náročné uživatele, které dodnes prakticky nemají konkurenci. To ovšem neznamená, že by Garmin usnul na vavřínech – je tomu přesně naopak.

DSC_3522-kopie

Garmin je synonymem pro kvalitní chytré hodinky splňující ty nejnáročnější parametry už nějakou tu dobu. Model MARQ 2 Capitan je skvělým pomocníkem především pro námořní vlky, kteří si chtějí vychutnat plavbu bez zbytečných starostí, ale také pro všechny nadšence do moderních technologií, kteří chtějí mít stylový kus elektroniky na svém zápěstí.