Notes Montblanc Fine Stationery Black 113294 + možnost výměny do 90 dní

Kód: MBC_113294
Značka: Montblanc
1 850 Kč 1 529 Kč bez DPH
Na dotaz
Dárkové balení ?
Položka byla vyprodána…

Notes Montblanc Stationery Black

  • formát A5
  • vyroben z jemné telecí kůže
  • povrchová úprava saffiano
  • černá barva
  • linkovaný
  • 150 x 210 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Elegantní linkovaný notes od značky Montblanc vyrobený z jemné telecí kůže pocházející z Itálie - Florencie. Notes má desky v černé barvě a povrchovou úpravu saffiano, která je velmi odolná vůči oděru. Listy jsou vyrobeny z velmi kvalitního papíru o gramáži 85g/m² s drobným nápisem Montblanc na každé straně. Hrany listů jsou ve stříbrném provedení a nechybí ani záložka v šedé barvě. 

Notes je dostupný linkovaný, nelinkovaný nebo ve variantě se čtverečky. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Luxusní zápisníky, Montblanc, Luxusní doplňky Montblanc, Zápisníky Montblanc, Černé zápisníky, Psací potřeby Montblanc
Značka: Montblanc
Určení: Pánské, Dámské
Barva produktu: Černá
Rozměry: 150 x 210 mm
Počet listů: 96
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Pod slovem Montblanc si většina z nás představí nejvyšší horu Evropy na hranicích Francie a Itálie. Zároveň se ale také jedná o německou firmu sídlící v přístavním městě Hamburk, která se zaměřuje na výrobu prvotřídních psacích potřeb, módních hodinek, kožených diářů a zápisníků, šperků nebo peněženek a aktovek. Logo s bílou šesticípou hvězdou, které má symbolizovat zasněžený vrchol velehory, se stalo symbolem nejen luxusních výrobků, ale především produktů, které s časem neztrácejí na kvalitě a budou vás provázet dlouhé roky. Zatímco cena může být pro někoho překážkou, kvalita a precizní zpracování výrobků značky Montblanc přetrvá i dlouho poté, co na zaplacenou částku už dávno zapomenete.

Vlajkovou lodí firmy Montblanc jsou psací potřeby, konkrétně pera. Ostatně první plnicí pero vyrobila v roce 1925 s příhodným názvem Meisterstück, tedy mistrovský kus. Právě tyto plnicí pera jsou zárukou kvalitního psaní a skvěle se hodí pro všechny, kteří ještě nezapomněli psát rukou. Pakliže se chystáte podepsat důležitý dokument, plnicí pero Meisterstück od Montblancu vás rozhodně nenechá na holičkách.

Pokud souhlasíte s názorem, že batoh ke gentlemanovi zkrátka nepatří, jistě si vyberete ze široké nabídky precizně zpracovaných kožených aktovek. K nim se příkladně hodí také kožené peněženky, které vás budou provázet dlouhé roky. Jestli chcete vyjádřit styl společně s Montblancem, skvěle se k tomu hodí jejich hodinky, manžetové knoflíčky či pánské šperky. Těchto výrobků sice nemá Montblanc v nabídce přehršel, zato je každý z nich vyroben s ohledem na co nejvyšší kvalitu, která vám ostudu rozhodně neudělá.

Nejlépe ale uděláte, když se o kvalitách výrobků značky Montblanc přesvědčíte sami na naší kamenné prodejně v Olomouci. Pokud to ale máte do hanácké metropole daleko, neváhejte kontaktovat naše odborníky, kteří vám rádi pomohou s výběrem. Pro výrobky značky Montblanc jsme autorizovaným prodejcem, díky čemuž vám nejen můžeme správně poradit, ale také zaručit špičkovou kvalitu a prvotřídní servis.