Apple Series 8: prodloužená ruka iPhonu

Když se řeknou chytré hodinky, patrně si většina z nás na první dobrou představí právě Apple Watch. Ty se za dobu své existence staly doslova synonymem pro chytré hodinky, především díky svému elegantnímu vzhledu, množství funkcí a takřka dokonalému propojení s iPhonem. Pro mnohé se staly náhradou za klasické hodinky, jiní je využívají jen pro specifické účely, jako jsou pracovní dny či sport. Čím vším se mohou nejnovější Apple Watch Series 8 pochlubit oproti svým předchůdcům?

Apple-Watch-Series-8-3

Design zůstal oproti předchůdci takřka nezměněn, jen displej se o něco málo zvětšil a je jasnější, nicméně dvě velikosti hodinek 41 mm a 45 mm zůstaly zachovány. Co se týče kompatibility řemínků, tak i ta zůstala zachována a díky tomu si můžete vybírat z celé plejády různých typů a materiálů. Z barevných kombinací pouzdra si můžete vybrat z temně inkoustové, stříbrné, zlaté, grafitové či speciální červené varianty. Jednou z výrazných novinek je senzor teploty, který umí měřit povrchovou teplotu kůže. Ten sice neodhalí případné nemoci stejně jako klasický teploměr, ale přesto mohou netypické výkyvy teploty potenciálně odhalit přicházející nemoc.

Dámy potěší možnost sledování plodnosti. Jinými slovy Apple představil algoritmus, který na základě teploty těla detekuje období ovulace. Vítanou novinkou je také úsporný režim, který dokáže “nafouknout” baterii Apple Watch až na výdrž v podobě 36 hodin, což oproti standardním 18 hodinám může přijít vhod. Existující funkci detekce pádu doplňuje detekce autonehody, která v krizových situacích dokáže zavolat pomoc. Jinak se Apple Watch Series 8 výrazněji neliší od svého předchůdce, takže si opět můžete měřit sportovní aktivity, EKG, odpovídat na notifikace, telefonovat díky eSIM, poslouchat hudbu či platit skrze NFC.

Pokud se nemůžete rozhodnout, jakou velikost či barvu Apple Watch Series 8 si vybrat, neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám poradíme ať už online, nebo rovnou na naší kamenné prodejně v Olomouci. Vždy se vám bude věnovat ochotný a pečlivě proškolený personál.