Calvin Klein event Prague

V uplynulém týdnu náš dodavatel hodinek a šperků Calvin Klein představil novou kolekci Spring/Summer 2019 na akci Press a social media event. Níže si můžete tyto povedené kousky prohlídnout.

Zúčastnili se redaktoři a zástupci magazínů ELLE, VOUGUE, MARIE CLAIRE a další. Nechyběli ani známé tváře z TV, blogeři a influenceři. A celý večer moderovala Sandra Parmová. Níže si můžete přečíst v tiskové zprávě jak probíhal event.

KJBDMR00010X-and-KJ8TME000100-on-figure KJ9QJJ100100-on-figure

Na představení novinek švýcarských hodinek a šperků CALVIN KLEIN v Bibloo Concept Storu, OC Kotva jsme potkali Českou Miss Leu Šteflíčkovou a Vicemiss Kristýnu Kubíčkovou. Obě vypadaly naprosto úchvatně a obě jsme vyzpovídali, jak jsou na tom s dochvilností a s časem.

 „Ono je to jak kdy, když jde o nějakou práci nebo něco důležitého, tak se snažím být vždy čas a v případě zpoždění, třeba kvůli dopravě, hlásím dopředu. Ale třeba o pět minut, nikdy se mi nestalo, že bych přišla třeba o půl hodiny nebo o hodinu někam pozdě,“ dušuje se krásná Kristýna Kubíčková. „Nová kolekce Calvin Klein hodinek i šperků se mi moc líbí, jsou chytrý a krásný, dlouho jsem neviděla tak vychytaný šperky, že se dají třeba použít z obou stran, je tam spojení silikonu s dalšími materiály, fakt krásné,“ obdivuje novinky pro jaro léto. „Hodinky nosím každý den a líbí se mi minimalistický, jednoduchý design, mám ráda zlaté nebo i černé,“ říká Kubíčková. Kristýna Kubíčková nám dále prozradila, že je v současné době single, takže jsme se hned zeptali, jak by měl vypadat partner podle jejích představ. „V tomhle jsou třeba dobrý sociální sítě, protože když Tě někdo pozve na rande, můžeš se podívat na jeho Instagram a trochu to něco o tom člověku vypoví, jaký ten člověk je, jaký má životní priority, jestli mě baví, jestli je s ním sranda a pak bych s ním i třeba někam šla. Partner podle mých představ by měl být hodný, měl by mě umět rozesmát a zlepšit mi náladu, když je mi nejhůř, a měl by mít správně postavené hodnoty, první je rodina, soukromí a pak jsou práce a další věci…“ popisuje dokonalého muže. Lea Šteflíčkovou se nám také přiznala, že je momentálně bez přítele. „My jsme se rozešli, byli jsme spolu tři roky. Bylo mi smutno, ale teď se snažím užívat si čas, který mám pro sebe, ale když mi někdo přijde do života, tak bych se asi nebránila, “ směje se Šteflíčková. A jak by měl vypadat muž podle jejího gusta? „Měl by mít charisma, měl by být sympatický, nečekám na prince na bílém koni, neměl by mít něco, co bych měla napsané na seznamu, ale když mi s tím člověkem bude dobře a budu si s ním rozumět, tak ani nebudu myslet na to, co jsem měla napsané na seznamu, že třeba zrovna tyhle dva body chybí a tak,“ říká krásná miss.

Na akci CALVIN KLEIN hodinek a šperků se objevila také herečka Lucie Zedníčková se svou dcerou Amelií Pokornou nebo jejich dlouholetá kamarádka Šárka Grossová s Natálií Grossovou. „Dlouho jsme se neviděli, asi tak den,“ vtipkovala sympatická Lucie Zedníčková. Amelie s Natálkou si hned doslova skočily do náručí, jakou měly radost, že se vidí. Natálii Grosovou čeká pracovní léto. „Zkouším nový muzikál Čarodějka, je to hodně o hraní a je tam i těžký zpěv, takže cvičím co to jde, moc se na to těším, sešli jsme se tam zase skvělá parta lidí,“ vypráví Natálie Grosová. „Pak přes léto doufám, pojedeme někam načerpat nové síly. A ráda bych se věnovala také své vlastní tvorbě. Připravuji nový singl, který mi napsal Jaro Šimek,“ dodává talentovaná zpěvačka.

Amelie Pokorná se nedávno vrátila z Budapešti, kde strávila víkend se svou maminkou Lucií Zedníčkovou. Kromě lázní navštívily také Snow Show Slávy Polunina, který zde bude vystupovat na jaře příštího roku. „Z klaunů jsem měla vždy respekt, ale tenhle je sympatickej. Show jsem si užila, hlavně mě bavilo házení míčů v publiku, mělo to hezkou atmosféru. Amelie má doma z tančení asi 120 medailí, což nám prozradila nedávno na insportline Prima runu v pražské Stromovce. Medaili za běh si k nim sice nepřidala, ale neodradil ji ani déšť. „Strašně bych se chtěla věnovat muzikálu, kde bych mohla spojit tanec, zpěv i hraní,“ prozradila nám své přání Amelie. A jak je na tom s časem? „Snažím se chodit všude a čas, a myslím, že se mi to i daří. Nepamatuji si, kdy bych kam přišla pozdě,“ směje se Amelie.

Akci moderovala krásná Sandra Parmová, tvář zpravodajství televize Prima. „V srpnu se budu vdávat,“ prozradila půvabná moderátorka. „Pokukuji zde, jaké šperky by se mi hodily ke svatebním šatům,“ říká Parmová.

A jaký je nejkrásnější dárek pro modelku Terezu Budkovou? „Mně nejvíce potěší šperk, který je za nějakou událost v mém životě nebo k nějaké příležitosti, má pak pro mě hodnotu spojenou s něčím emočním,“ říká jedna z našich nejkrásnějších modelek. „Čeká mě teď zase cestování za prací, ale těším se, za nedlouho jedeme na týden do Chorvatska s Ondrou a rodinou, vycházíme spolu skvěle, mám je moc ráda, tak se těším na další společné zážitky,“ prozradila své cestovní záměry krásná brunetka.

Pavel Callta si na koncert Leoše Mareše vybral nové hodinky Calvin Klein. Před koncertem, na kterém společně s Marešem zazpívali jejich společný duet, se zastavil na představení nové kolekce. „Já jsem na tom s časem dobře, snažím se být vždy dochvilný, od toho nosím hodinky,“ usmívá se Pavel. Čeká tě vystoupení s Leošem v 02 Aréně, jak se těší? „Těším se moc, s Leošem se známe už strašně dlouho a pracovně se potkáváme na různých akcí, dneska vystoupím s ním na jeho koncertě a v listopadu zase on vystoupí na tom mém ve Fóru Karlín. Bude to můj první velký koncert,“ prozradil své plány pohledný Pavel Callta. To, jestli momentálně s někým randí nebo ne, nám neprozradil.

Duo mateřská.com Bára Vaculíková a Lenka Jankovská vydali ke dni matek nový singl Social Boogie a na akci nám vyprávěli o jeho natáčení, které pojali docela netradičně. Rozhodně klip stojí za shlédnutí.

Po delší odmlce do společnosti vyrazila také Kateřina Hadašová a herečka Kateřina Pospíšilová. Oběma to velmi slušelo a muži se za nimi jen otáčeli. Bohužel pánové, tyto dvě dámy ale nejsou volné.

Fotokredit: CALVIN KLEIN