Casio G-Shock MTG-B3000FR-1AER Flare Red Limited Edition: fénix, který vás nenechá ve štychu

Odolné hodinky Casio z řady G-Shock už dávno nejsou jen nezbytnou výbavou na túry do přírody, ale také nepostradatelným doplňkem moderního muže z města, který chce naplno vyjádřit svůj osobitý styl. S tím mu pomohou hodinky Casio G-Shock MTG-B3000FR-1AER Flare Red Limited Edition, které svým červeným zbarvením v rámci limitované edice Flare Red nenechají nikoho na pochybách, kdo je nejstylovějším mužem široko daleko.

DSC_3732 kopie

Casio G-Shock MTG-B3000FR-1AER Flare Red Limited Edition nelákají jen výrazným pouzdrem s červenými a bronzovými barevnými motivy, které je oslavou 40. výroční značky, ale také splňují všechny nároky na odolnost, jež považujeme u řady G-Shock za standard. Nechybí tradiční komplikace doprovázející každý chronograf, stejně jako komplikace zobrazující dny v týdnu. Safírové sklíčko a vodotěsnost 200 metrů je samozřejmostí. Nechybí ani moderní funkce, jako je spojení s telefonem skrze Bluetooth, stylové podsvícení či solární dobíjení baterie, díky kterému nebude muset hodinář na tento model ani sáhnout.

DSC_3744 kopie

Pryskyřicové pouzdro o průměru 50 milimetrů toho sice hodně snese, nicméně kvůli své velikosti se nehodí pro muže s menším zápěstím. Ačkoli jsou Casio G-Shock MTG-B3000FR-1AER stylovky, na vážené společenské akce si je raději neberte. Nicméně na párty nebo posezení s přáteli udělají tu správnou parádu. Pokud jste rádi vidět a červená je vaše barva, rozhodně si Casio G-Shock MTG-B3000FR-1AER Flare Red Limited Edition nenechte proklouznout mezi prsty.

DSC_3733 kopie

Japonská společnost Casio patří mezi průkopníky náramkových hodinek. Firma z Tokia stála na prahu takzvané quartzové revoluce, díky které se kvalitní hodinky staly běžně dostupným zbožím, které si může dovolit téměř každý. Proslavily se také svou ikonickou řadou G-Shock, která nejenže vypadá velmi stylově, ale také leccos vydrží. Ani po téměř 50 letech od prvních hodinek s logem Casio na číselníku to nevypadá, že by japonské firmě došly nápady a chuť inovovat hodinářský průmysl.

DSC_3746 kopie