Elegance švýcarských mistrů, to jsou ručně vyráběné hodinky Frederique Constant Slimline Manufacture 723NR3S6

Pro každou hodinářskou společnost je kompletně vlastní vývoj a výroba svatým grálem, na který málokterá firma dosáhne. V případě Frederique Constant jsou hodinky s označením Manufacture tím nejlepším, co může švýcarská legenda nabídnout. Od prvních návrhů, přes sestavování vlastního strojku, až po finální leštění a ukládání do krabičky – to jsou hodinky s přídomkem Manufacture, za které rozhodně stojí si připlatit.

154518-1_k00314460002_1

Frederique Constant Slimline Manufacture 723NR3S6 jsou kombinací tradice s moderními funkcemi, které nepřekáží, a naopak jsou velmi užitečné. Modrý číselník s římskými číslicemi a tradiční čtyřkou působí nadčasově a elegantně, stejně jako jednoručičková komplikace zobrazující datum a rezervu chodu. Číselník kryje safírové sklíčko, takže se nemusíte bát škrábanců. Mechanický strojek s automatickým nátahem FC-723 slibuje rezervu chodu až 50 hodin a s voděodolností 30 metrů vás nerozhází ani lehký letní deštík.

Ocelové pouzdro o průměru 40 milimetrů je vhodné i pro muže s útlejším zápěstím a elegantní kožený řemínek se hodí především pro společenské akce, na kterých vám hodinky neudělají ostudu. Pokud na svém zápěstí chcete nosit poctivé švýcarské hodinky ruční výroby, Frederique Constant Slimline Manufacture 723NR3S6 jsou ta správná volba.

2_FC_WEB_Manufacture_Page_Pictures_T1

Frederique Constant zosobňuje švýcarský hodinářský luxus z Ženevy. I když se jedná na poměry země helvétského kříže o poměrně mladou firmu (založena byla roku 1988), dokázala se vcelku rychle prosadit v nelítostné konkurenci a nic jí na tom neubral ani fakt, že se v roce 2016 spojila s japonskou firmou Citizen. Japonská efektivita se se švýcarským luxusem skvěle snoubí, což je přednost, kterou se Frederique Constant nebojí využívat ve svůj prospěch.