Casio G-Shock Mudmaster Flare Red Limited Edition jsou odolným tankem, který myslí na styl

Modelová řada G-Shock od japonského výrobce Casio patří mezi nejznámější příklad odolných a zároveň stylových hodinek. Za dobu své existence si G-Shocky získaly oblibu nejen u lidí vykonávajících náročné profese, ale také u těch z nás, kteří jsou rádi vidět i v případech, kdy se zrovna nechystají umazat si ruce. Ačkoli je řada G-Shock synonymem pro vysokou odolnost, někdy to zkrátka chce ještě trochu přidat. Proto přišly na scénu hodinky G-Shock Mudmaster, které si poradí téměř se vším. To je také případ Casio G-Shock Mudmaster GWG-2040FR-1AER Flare Red Limited Edition, které nejenže zvládnou ty nejnáročnější podmínky, ale také u toho zvládnou dobře vypadat a oslavit 40. výročí prvních Casio G-Shock.

GWG-2040FR-1AER

Hlavní předností této limitované edice je nápadně červené zbarvení inspirované intenzivní silou sluneční erupce, které notně oživuje standardní černé prvky. Díky tomu hodinky nejenže vypadají velmi dobře, ale také se s nimi neztratíte jak v davu, tak v divoké džungli. Do ní můžete Casio G-Shock Mudmaster GWG-2040FR-1AER Flare Red Limited Edition bez obav vzít díky konstrukcí Carbon Core Guard z pryskyřice s ocelovými prvky, a navíc vyztužené uhlíkovými vlákny, safírovým sklíčkem s antireflexní úpravou, zvýšenou odolností proti nárazům, magnetickému poli, nízkým teplotám, vodě či prachu nebo vodotěsností 200 metrů.

GWG-2040FR-1AER-2

Kombinovaný analogový a digitální ciferník s dvojitým LED osvětlením zobrazuje datum, den v týdnu, budík, stopky a další funkce, které využijete nejen v přírodě. Dále se hodinky mohou spolehnout na kompas, výškoměr s rozsahem -700 až 10 000 metrů, barometr se schopností záznamu tlaku 260 až 1 100 hPa či teploměr měřící ve škále -10–60°C. Jednou z předností hodinek je solární napájení, rádiově řízený čas a inteligentní korunka, díky které lze volit mezi jednotlivými funkcemi. Průměr pouzdra 54,4 milimetrů sice nepadne na každé zápěstí, ale pokud vám na ruce sedí, už je nebudete chtít nikdy sundat.

GWG-2040FR-1AER-3