Casio G-Shock Super Mario Nintendo ocení všichni fanoušci ikonického japonského instalatéra

Kdo si hraje, nezlobí. Toto moudro platí už po staletí a od nástupu herních konzolí na scénu dvojnásob. Ostatně kdo by neznal japonskou společnost Nintendo, která se svými legendárními konzolemi Game Boy, Wii či Switch dobyla nejen naše obýváky, ale také naše srdce. Ruku v ruce s touto značkou kráčí také nejznámější instalatér na světě, Mario. S trochou nadsázky se dá říci, že Maria viděl v akci alespoň jednou za život prakticky každý. Především proto se Nintendo spojilo s jinou legendou v oboru, Casiem. Společně pak tyto dvě firmy vytvořily hodinky Casio G-Shock DW-5600SMB-4ER Super Mario Nintendo, které vzdávají holt jedné z nejznámějších herních sérií na světě.

K00638750009

Hodinky svým vizuálem přímo odkazují na hru Super Mario z roku 1985. Sázka na retro v tomto případě proběhla i u volby nadčasového originálního pouzdra inspirovaného původními G-Shocky. Celou řadu různých odkazů najdou fanoušci například na řemínku, vygravírovaných na dýnku nebo dokonce na pozadí digitálního číselníku po aktivaci podsvícení. Kromě toho se jedná o klasické G-Shocky, tedy nechybí spolehlivý quartzový strojek, skvěle čitelný digitální displej krytý minerálním sklíčkem, pryskyřicové pouzdro o průměru 43,8 milimetrů či vodotěsnost 200 metrů.

mario

Samozřejmostí jsou i funkce jako datum, den v týdnu, odpočet, stopky, budík a další. Nechybí ani odolnost vůči nárazům a otřesům či také vůči magnetickému poli. Právě díky svým menším rozměrům se mohou stát vyhledávaným modelem u celé řady fanoušků hodinek a her ze série Mario, neboť zmíněná velikost 43,8 milimetrů padne na ruku mnohem širšímu spektru zájemců. Pokud je Mario vaší srdeční záležitostí a chcete svou lásku k videohrám prezentovat i na venek, rozhodně si nenechte Casio G-Shock DW-5600SMB-4ER Super Mario Nintendo proklouznout mezi prsty.