Casio G-Shock Original Planet Earth: vyjádřete svůj vztah k planetě Zemi stylovými hodinkami

Když se řekne Casio G-Shock, asi každému se vybaví na první dobrou masivní hodinky s někdy až neskutečnou výdrží. Mít svého „obrněnce“ na zápěstí je v jisté fázi života snem téměř každého muže a v některých případech i žen. Už dávno ale neplatí, že G-Shocky jsou jen nudné, černé a masivní. V rámci této kategorie japonského výrobce Casio existuje celá plejáda různých stylů, které dokonale vyjádří osobnost jeho nositele. To je případ také hodinek Casio G-Shock Original GM-110EARTH-1AER Planet Earth, které na svého majitele bez okolků prozradí, že je velký fanoušek jisté modré planety.

K00647870004

Řeč není o Uranu či Neptunu, ale o naší planetě Zemi. Právě zemským povrchem je inspirován vzhled hodinek Casio G-Shock Original GM-110EARTH-1AER Planet Earth, takže na nich lze nalézt hory, nížiny, oceány i mraky. Masivní 49milimetrové pouzdro kombinuje ocel a pryskyřici, řemínek je poté pouze z pryskyřice a disponuje mechanismem pro rychlou výměnu. Pod minerálním sklíčkem se ukrývají jak klasické ručičky, tak digitální displej s časem a komplikace se dny v týdnu. Na dýnku je vygravírován pohled na Japonsko z oběžné dráhy. Samozřejmostí je odolnost proti vodě 200 metrů.

165417-5_casio-g-shock-original-planet-earth-gm-110earth-1aer-236273-316200

Dále hodinkám nechybí kupříkladu stopky, odpočítávací stopky, alarm, plně automatický kalendář, luminiscenční ručičky či zvýšená odolnost proti magnetismu. Pakliže na vašem zápěstí nevypadají větší modely hodinek špatně, chcete jasně vyjádřit svůj postoj k naší planetě a nepatříte mezi introverty, kteří sedí celý život v koutě, pak jsou Casio G-Shock Original GM-110EARTH-1AER Planet Earth skvělou volbou.