Certina DS Action Lady: Hodinky okouzlující svým námořním vzhledem

Hodinky Certina DS Action Lady C032.251.11.091.09 a C032.251.11.041.09 symbolizují vodní živel. Díky voděodolnosti do 30 bar (300 m), robustní konstrukci a jednosměrně rotující lunetě se v nich budete cítit stejně dobře na dovolené jako v zasedací místnosti. Modely DS Action Lady nejvíc září štěstím, když doprovází svou nositelku z kanceláře rovnou do bazénu. Obě nové verze dámských hodinek s certifikátem Chronometer střeží své tajemství pro vášeň k vodě. Jejich zářivé modré a zelené číselníky jsou zdobené dekorem rozbouřených vln.

C032.251.11.09122

Kulaté pouzdro z nerezové oceli DS Action Lady o průměru 34,3 mm je vybaveno snadno uchopitelnou jednosměrně rotující lunetou s leštěnými prvky nebo satinováním. V nových modelech rámuje luneta dva barevné číselníky v tmavě modré a smaragdově zelené barvě, s elegantní vlnovou dekorací prozářenou třpytivými akcenty. Ručky a indexy s vrstvou Super-LumiNova zajišťují, že čas je perfektně čitelný i za tmy. Nechybí datumovka umístěná na pozici 6. hodiny. Hodinky doplňuje moderní tah (náramek) z nerezové oceli ve 3 řadách.

Jemnost neznamená křehkost! Na pohled něžné hodinky DS Action Lady vynikají svou maximální odolností. V rámci konceptu DS (Double Security) jsou chráněné zesílenou zadní stranou pouzdra s těsněním a speciální ochranou korunky, čímž hodinky poskytují vyšší odolnost proti vodě až do 30 barů (300 m). Tím je zajištěno, že moderní quartzový strojek Precidrive TM v hodinkách zůstává v bezpečí. Výjimečnou přesnost strojku potvrzuje nezávislý švýcarský institut pro testování chronometrů (COSC) - každé hodinky mají svůj vlastní individuální certifikát chronometru.

DSActionLady_C032.251.11.091