DS Action Diver 38 mm: nová dimenze potápěčských hodinek Certina

DS Action Diver patří již dlouho k oblíbeným kolekcím značky Certina. Nejnovější přírůstek opět posouvá své hranice. Certina DS Action Diver usazený v pohodlném pouzdru o průměru 38 mm i nadále zůstává v souladu se standardem hodinek pro potápěče ISO 6425.

Srdcem novinky je strojek Powermatic vybavený antimagnetickou setrvačkou Nivachron™ pro maximální přesnost a odolnost.DS Action Diver patří již dlouho k oblíbeným kolekcím značky Certina. Nejnovější přírůstek opět posouvá své hranice. DS Action Diver usazený v pohodlném pouzdru o průměru 38 mm i nadále zůstává v souladu se standardem hodinek pro potápěče ISO 6425. Srdcem novinky je strojek Powermatic vybavený antimagnetickou setrvačkou Nivachron™ pro maximální přesnost a odolnost.

Název mluví za vše: model DS Action Diver je připraven na každou akci. S jistotou doprovodí svého majitele na obchodní jednání, do bazénu nebo třeba na slavnostní večeři. Za tuto všestrannost vděčí sportovnímu a zároveň elegantnímu stylu v kombinaci s vlastnostmi robustních potápěčských hodinek. Na černém lakovaném číselníku vynikají indexy hodin a ručičky zlaté barvy potažené luminiscenční vrstvou Super-LumiNova®. Tato patentovaná vrstva zaručí perfektní čitelnost i ve tmě. Pouzdro je rámované jednosměrnou lunetou smaragdově zeleného zbarvení se zlatou časovou stupnicí ponoru a světelným značením. Dokonalost tohoto modelu završuje dvoubarevný náramek z nerezové oceli s PVD vrstvou zlaté barvy a zapínáním s prodloužením náramku při potápění.

Srdcem DS Action Diver o průměru 38 mm je nejmodernější strojek Powermatic s rezervou chodu až 80 hodin, který je také vybaven setrvačkou Nivachron™. Tento inovativní materiál je vysoce odolný vůči vlivu magnetických polí – což je stěžejní výhoda nejen při každodenním používání, ale i při potápění, kde má zásadní význam spolehlivě přesný čas. Strojek je uložen v pouzdře, které je vodotěsné až do hloubky 300 metrů. Perfektní ochranu strojku zajišťuje spolehlivý systém Double Security (DS) společně se šroubovacím zadní dýnkem a chráněnou šroubovací korunkou. 

Aktuální barevné provedení:
C032.807.11.051.00 Černý číselník, černá luneta, nerezová ocel
C032.807.22.051.00 Černý číselník, černá luneta, bicolor provedení 
C032.807.22.051.01 Černý číselník, zelená luneta, bicolor provedení