Festina Chrono Bike 2019 Limited Edition

Cyklistická legenda v limitované edici 500 kusů v exkluzivní černé barvě je tu! Unikátní model Festina Chrono Bike 20470/1 zvaný Full Black Limited Edition v nádherném dárkovém balení. Tento elegantní šperk pro muže je v limitované edici 500 kusů jen pro Českou republiku, Slovensko a Polsko. Fanoušci cyklistiky a Tour De France si rozhodně přijdou na své. Výrazná mužnost a černá elegance v limitovaném šperku.

dsc_1469

Hodinky jsou v syté černé barvě barvené pomocí speciální povrchové úpravy PVD. 44 mm široké pouzdro je z masivní ušlechtilé oceli 316L s rozměrem číselníku 35 mm. Ocelový pevný tah je široký 25 mm s překlápěcí brandovanou sponou a dá se vyměnit za kaučukový řemínek černé barvy. Hodinky jsou vodotěsné do 10 atmosfér. Na číselníku najdete mini číselníky pro měření chronografu a datum. Výrazně červená barva na vteřinové ručičce a názvu Chrono Bike kolekce vás upoutá. Hodinky jsou dodávány v dárkové dřevěné krabičce s možností výměny ocelového tahu za kaučukový řemínek.

dsc_1447

Kolekce Chrono Bike
Legendární ikonická kolekce Festina Chrono Bike byla od začátku spojována s cyklistikou. Potvrdit toto silné pouto mohou nejen ambasadoři této kolekce, jako například Richard Virenque, ale i fakt, že značka Festina byla dlouholetým sponzorem a partnerem světoznámého závodu Tour de France.

I dnes se jedná o jedny z nejoblíbenějších hodinek s fanoušků z mnoha sportovních odvětví. Odkazy na tento sport jsou patrné na mnoha detailech na hodinkách. Tyto ryze sportovní chronografy v ušlechtilé oceli, až ve 44mm pouzdře a s 10 atmosféry vodotěsnosti, přináší každý rok mnoho zajímavých moderních barevných variant a oslovují nadšence nejen do cyklistiky po celém světe. Poznejte mimořádnou kvalitu, sportovní atraktivní vzhled a všudypřítomný nádech cyklistiky.

Prohlédněte si hodinky Festina Chrono Bike 20470/1 Limited Edition >>