Garmin aplikace junior

K hodinkám Garmin Vívofit je bezplatná aplikace, která rodičům umožní přehledné sledování toho, zda děti plní zadané úkoly a povinnosti. Za splněné úkoly na děti čeká odměna v podobě zábavných dobrodružství, které se v aplikaci postupně odemykají.

  • Je čas na zábavu! Pomocí každodenních aktivit se v aplikaci odemykají nová dobrodružství.
  • Počet kroků, povinnosti, spánek a další – přehledně na jednom místě.
  • Jednoduché zadávání úkolů a povinností, včetně připomenutí.
  • Odměnou za splněné úkoly jsou virtuální mince, za které si děti vyberou odměny.
  • Budujte v dětech vlastní zodpovědnost. V aplikaci je i dětský režim, kde děti mohou sledovat své pokroky a úkoly.
  • Co takhle malá rodinná soutěž? Vytvořte si výzvu, kdo ujde nejvíc kroků. 

 kazdy-naramek

SÁGA INFINITY: DOBRODRUŽSTVÍ OD MARVEL STUDIOS
S tímto náramkem vívofit™ jr. 3 se děti přidají k hrdinům Avengers v boji proti Thanosovi a prožijí vzrušující dobrodružství ze ságy Infinity.

GARMIN WORLD TOUR: SVĚT JE PLNÝ MÍST K OBJEVOVÁNÍ
Modrý, zelený nebo růžový náramek vívofit jr. 3 je pro děti jízdenkou na poznávací cestu kolem světa. Odemykají si přístup na nová místa, řeší hádanky a objevují svět od starověkého Řecka až po Mount Everest.

KOUZELNÁ KRÁLOVSTVÍ: PRINCEZNY OD DISNEY
S náramkem vívofit jr. 2 nebo vívofit jr. 3 Disney Princess můžete společně objevovat nová dobrodružství a kouzelný svět princezen Ariel, Belly, Jasminy, Mulan a Lociky.

DISNEYOVSKÉ DOBRODRUŽSTVÍ: LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ II.
S náramkem vívofit jr. 2. Disney Frozen 2 a vaší pomocí mohou děti zažívat nová dobrodružství v Ledovém království. Vydají se na brusle s Annou a Elsou, s Olafem jen těsně uniknou lavině nebo objeví vzdálené země.

SÁGA SKYWALKERŮ: DOBRODRUŽSTVÍ HVĚZDNÝCH VÁLEK
Podle pokynů svého fitness trenéra – u náramků vívofit jr. 2 je to Yoda, u náramků vívofit jr. 3 pak The Mandalorian™ – mohou děti vstupovat do dobrodružství v aplikaci, kde společně s vámi uniknou před Darth Vaderem™ s R2-D2™ a C-3PO™, pomohou Han Solovi™ a Chewiemu™ při boji s Impériem nebo budou bojovat s řádem First Order™ po boku Reye™ a BB-8™.

PAVOUČÍ VÁLEČNÍCI: SPIDER-MANOVO DOBRODRUŽSTVÍ
Pořiďte si náramek vívofit jr. 2 Marvel Spider-Man. A pak dětem pomozte objevovat nové dimenze a po boku Spider-Mana a jednou provždy vyrovnejte účty s Green Goblinem.

DISNEY PŘÍBĚH: MICKEYHO NAROZENINOVÉ PŘEKVAPENÍ
Máte chuť slavit? S náramkem vívofit jr. 2 Disney Minnie Mouse se můžete společně s dětmi přidat k Minnie Mouse a s jejími kamarády plánovat narozeninovou oslavu pro Mickeyho Mouse. Upečte dort s Goofym a dobře se bavte. 

ULTRONOVA POMSTA: MISE AVENGERŮ OD MARVELU
Povinnost volá. S náramkem vívofit jr. 2 Marvel Avengers se společně se svým malým hrdinou přidáte po boku Kapitána Ameriky a Avengerů a ve spolupráci s organizací S.H.I.E.L.D. porazíte Ultrona.

DOBRODRUŽSTVÍ BB-8: PŘÍBĚH HVĚZDNÝCH VÁLEK
Vyberte si náramek vívofit jr. 2 Resistance / First Order. V roli kopilota můžete společně se svými dětmi pomoci BB-8 a pilotovi Zephovi na útěku z planety Jakku a při doručení tajné zprávy straně odporu.

 garmin-vivofit

JEDEME NA SAFARI
S originálním náramkem vívofit jr. můžete se svými dětmi zkoumat různá přirozená prostředí a učit se zábavným faktům o zvířatech. Čím dál se dostanou, tím zajímavější zvířata potkají. 

HRA TAP CHALLENGE
Za 60 minut aktivity denně získají děti přístup k různým dobrodružstvím. Čím víc aktivity ale zaznamenají, tím delší čas také mohou strávit u dechberoucí herní výzvy.

SBÍRÁNÍ PŘEDMĚTŮ
Při splnění denních cílů aktivity děti získávají i speciální sběratelské předměty3. Stačí klepnout do mapy a můžou jich nasbírat, kolik zvládnou.

rodicovsky-dohled

POVINNOSTI A ODMĚNY
V aplikaci můžete přidělovat povinnosti a úkoly a odměňovat jejich splnění virtuálními mincemi. Získané mince pak děti můžou vyměnit za různé odměny.

PŘÁTELSKÁ PŘIPOMENUTÍ
Když zadáte povinnosti, můžete naplánovat i jejich připomínání – náramek děti upozorní, co je potřeba udělat. Můžete nastavit týdenní nebo denní opakování.

DĚTSKÝ REŽIM
Pokud chcete dětem dopřát víc vlastní odpovědnosti, můžete jim aktivovat Dětský režim, který jim poskytne přehled o plnění povinností nebo o poslední misi v dobrodružství.

SLEDOVÁNÍ VÍCE DĚTÍ
Náramek sleduje počet kroků, aktivní čas a spánek2. Vše si můžete prohlédnout v aplikaci, kde uvidíte všechny své děti se spárovanými náramky.

SOUTĚŽTE MEZI SEBOU
Spojte se ve službě Garmin Connect™ v kompatibilním telefonu s přáteli a dalšími rodinami s aplikací Garmin Jr. Můžete spolu komunikovat a s hodinkami a náramky Garmin soutěžit ve výzvách o počet kroků s ostatními nebo třeba jen se svou rodinou.