Garmin Vívofit Junior 3 v nových barvách

S novinkami Garmin se letos roztrhnul pytel a zaplavily nás novinky pomalu v každé modelové řadě. A aby nebyly pozadu i dětské modely hodinek, tak byla rozšířená i modelová řada Garmin Vívofit Junior 3 o nové barevné kombinace.

010-02441-20-fan-desktop

Hodinky Vívofit jr. 3 se dělají ve čtyřech motivech: Star Wars, motiv Farmin, Disney Princess a Marvel. Každý motiv pak přináší více barevných variant, které vychází z hlavních postav jednotlivých designu. Každé hodinky pak mají jiné animace v aplikaci, podle toho, který typ hodinek máte. Motiv Star Wars "bojuje" v aplikaci proti Darthu Vaderovi a nebo s motivem Disney děti zažívají dobrodružství s princeznami Ariel, Locikou a dalšími. 

Jedná se o ideální způsob, jak děti "donutit" sportovat, při dnešní době počítačů, X-boxů apod. Čím více děti sportují, tím se jim ve hře (v aplikaci) odemykají nové dobrodružství. Zároveň se můžou pomoci "trenéra" učit nové cviky např. panák (Jumping jack), přitakování kolene k opačnému lokti apod. Díky barevnému displeji si děti mohou vyměnit ciferníky a zvolit si svého hrdinu, který se mu na displeji hodinek bude ukazovat.

vivofit-junior-modely

Silikonový náramek je vhodný pro zápěstí o průměru 13-17,5 cm. Pro děti ve věku od 4 let. Velikost displeje je 14,11 mm a rozlišení 112 x 112 pixelů. Jak jsme již zmínili, hodinky mají barevný tranflektivní MIP displej, takže hodinky jsou dobře čitelné i na přímém slunci. Váha hodinek je pouhých 25 gramů, takže dětem na ruce nebudou nijak zásadně překážet. Voděodolnost hodinek je 5 ATM, vhodné tedy i pro sprchování a když si je děti zapomenout sundat, když se jdou koupat, tak se s hodinkami taky nic nestane.

pohyb-je-zaa´bava-garmin

Hodinky zobrazují nejen čas, ale je na nich možné nastavit budík nebo spustit stopky. Monitorují spánek, takže rodiče mají pod kontrolou, jak jejich dítě spí a jestli neponocuje. :) Hodinky zaznamenávají počet kroků a jsou kompatibilní s iPhone i Androidem. V případě nouze je možné nastavit jedno telefonní číslo, které se po stisknutí tlačítka zobrazí na displeji hodinek. Takže v případě, že by se dítě zatoulalo může číslo na hodinkách někomu ukázat a ten vám zavolá.

Výdrž baterie v hodinkách Garmin Vívofit Junior 3 je přibližně rok. Potom je potřeba baterii vyměnit. To zvládnete v klidu doma. Jak vyměnit baterii v hodinkách Garmin Vívofit Juniot 3? Koukněte na video a můžete se pustit do toho. :) Použitá baterie v hodinkách je CR2025.

K hodinkám jdou dokoupit i náhradní řemínky, které jsou spojené s pouzdrem, takže když vaše dítě přestanou bavit třeba Marvelovky, tak je vyměníte za jiný řemínek a máte rázem nové hodinky

3-VFJR3-ACCESSORY-BOX-D