Garmin Forerunner 265 je ideální vstupenka do světa profesionálního sportu

Běhání či jiný sport provozovaný jen tak pro radost má své kouzlo, nicméně pokud chcete dosahovat co možná nejlepších výsledků, bez drobné pomoci se neobejdete. Můžete sice využít služeb profesionálních koučů, ale nejen pro vlky samotáře bude možná lepší volbou sáhnout po povedených chytrých hodinkách Garmin Forerunner 265. Ty totiž kombinují nejen pokročilé sportovní funkce, pro které získal Garmin celosvětový věhlas, ale také stylový vzhled, za který se rozhodně nebudete muset stydět.

Forerunner 2652

Garmin Forerunner 265 se mohou pochlubit jasným a dobře čitelným 1,3” AMOLED displejem, výdrží na baterii až 13 dní v režimu chytrých hodinek a 20 hodin se zapnutou GPS, doporučením tréninku a regenerace, přesným měřením tempa a GPS pozice, ovládáním pomocí dotyku či tlačítek nebo vestavěným hudebním přehrávačem. Nechybí ani placení skrze funkci Garmin Pay, monitoring spánku, předpověď sportovních výsledků či sledování ženského zdraví. Samozřejmostí je špičková práce s příchozími notifikacemi ze spárovaného telefonu, ať už s operačním systémem Android či iOS.

Forerunner 2651

Ani co se týče sportovních funkcí, nejsou Garmin Forerunner 265 v žádném ohledu pozadu. Chytré hodinky měří ze zápěstí důležité běžecké veličiny, jako je například kadence, délka kroku, doba kontaktu se zemí a další, nepřetržitě zaznamenávají data o srdečním tepu, analyzují tempo a srdeční tep a v reálném čase jsou schopné posoudit připravenost organismu na další výkon, sledují VO2 Max, míru nasycení krve kyslíkem či jsou schopny vám dávat hlasové pokyny pro efektivnější trénink. Forerunner 265 rovněž obsahují předinstalovaná cvičení na HIIT, posilování, kardio, jógu a pilates.

Forerunner 2653

Vše podtrhuje sympatický vzhled, který v sobě sice sportovní hodinky nezapře, na druhou stranu možnost volby z až šesti různých barevných kombinací hodinek a řemínku z nich dělá skvělého parťáka jak pro konzervativní běžce, tak výrazné osobnosti, které se nebojí vyjádřit svůj názor skrze barvy. Hodinky jsou vyráběny ve dvou velikostech pouzdra, takže si můžete zvolit velikost podle toho co vám lépe sedí na ruce. Ať už si vyberete tradiční černou či modro-bílou variantu, Garmin Forerunner 265 vás rozhodně nenechají ve štychu.