Garmin Instinct® 2 dēzl™ Edition

Novinkou od Garminu je i model Garmin Instinct® 2 dēzl™ Edition, který je určen především pro řidiče kamionů. Sledujte zdravý životní styl i na dlouhých cestách.

42598-D-1-df17e629-3938-47fa-b56a-e0f182a1915a

Zásadní rozdíl od klasického modelu Instinct 2 je v tom, že mají funkce cvičení pro řidiče. Hodinky nabízí cvičení, které je možné použít v přestávce na cestách. Podrobné návody ke cvičení navíc můžete zobrazit na kompatibilním telefonu spárovaném s aplikací dēzl. Hodinky vám mohou pomoci sledovat čas strávený za volantem, při přestávkách a zastávkách. Takže si díky snadno nastavených časovačů naplánujete přestávku. Hodinky a satelitní navigace pro nákladní vozy řady dēzl LGV jsou navzájem kompatibilní a propojitelné. Navzájem synchronizují údaje pro plánování přestávek a zdravotní data zobrazí na velké obrazovce GPS navigace.

Výdrž baterie hodinek Garmin Instinct® 2 dēzl:

  • Chytré hodinky: Až 28 dní
  • Režim hodinek s úsporou baterie: Až 65 dní
  • Režim GPS: Až 30 hodin
  • Režim GPS s maximální výdrží: Až 70 hodin
  • Expediční aktivita GPS: Až 32 dní

42598-D-3-8b836593-6a2e-466f-a896-665f4c6e5d7c

APLIKACE dēzl: POMOCNÁ RUKA PRO ŘIDIČE NÁKLADNÍCH VOZŮ
Využijte aplikaci dēzl App1 ve spojení s kompatibilním smartphonem vybaveným technologií Bluetooth®, poté jej spárujte s kompatibilní satelitní navigace Garmin pro nákladní vozy nebo hodinkami dēzl™ Edition a získejte přístup k funkcím, které vám usnadní život profesionálního řidiče.

  • Předpověď počasí, dopravní situace, ceny paliva a další informace na navigaci spárované s aplikací dēzl App v telefonu.
  • Přijímejte textové zprávy a upozornění na spárovaných zařízeních, aniž byste museli mít telefon u sebe.
  • Aktuálně dostupná parkovací místa z databáze Truck Parking Europe na GPS navigaci spárované s aplikací dēzl App v telefonu.
  • Doporučená cvičení, která můžete po spárování s kompatibilními hodinkami dēzl Edition využít při standardních přestávkách.

DOPRAVA, POČASÍ A CENY PALIVA
Spárujte aplikaci dēzl App s kompatibilní satelitní navigace a získejte přístup k informacím o dopravě, počasí a cenách pohonných hmot v reálném čase. Navíc získáte přístup k dopravním kamerám photoLive (pokud jsou k dispozici). 

CHYTRÁ OZNÁMENÍ
Po spárování s kompatibilním smartphonem a aplikací dēzl App uvidíte přímo na obrazovce GPS navigace nebo hodinek textové zprávy a další oznámení z telefonu.

TRUCK PARKING EUROPE
Spárujte aplikaci dēzl App s kompatibilní navigací a získejte přístup k aktuálním informacím o parkování z databáze Truck Parking Europe, které vám pomohou najít ideální místo k zastavení.

NÁVODY KE CVIČENÍ
Spárujte aplikaci dēzl App s kompatibilními hodinkami Garmin a získejte přístup k doporučeným cvičením určeným speciálně pro řidiče kamionů, které můžete využít během standardních přestávek.

1 Aplikace dēzl App musí být spuštěná na kompatibilním telefonu uživatele vybaveném GPS a technologií Bluetooth; vyžaduje aktivní mobilní připojení. Podrobnosti o kompatibilitě najdete na webových stránkách Garmin.com.