Garmin Vívomove Sport: i chytré hodinky mohou být elegantní

Garmin letos představil celou řadu novinek. Dalším "novým" kouskem je model Garmin Vivomove Sport v krásných pastelových barvách. Hybridní chytré hodinky s klasickými ručičkami a důmyslně skrytým dotykovým displejem přináší elegantní vzhled a řadu praktických chytrých, zdravotních a fitness funkcí. Hodinky Vivoactive Sport se vzhledově hodí nejen sportovnímu oblečení, ale budete je nosit i k šatům. 

productfan-36d3b933-b0f1-4c8d-a426-375034fe9cbe

Hodinky Vivoactive jsou výjimečné díky svému vzhledu, kde číselník má klasické ručky, na které jsme zvyklí u tradičních hodinek. Ale mají skrytý i dotykový displej a pod ručkami se zobrazují důležité informace o vašich aktivitách i zdraví. Hodinky vívomove Sport jsou k dispozici v několika barevných variantách. Krásné pastelové barvy jsou v reálu krásnější než na fotkách. :) Hodinky mají silikonový řemínek s možností snadné výměny, kompatibilní s 20mm řemínky Quick Release. Průměr pouzdra hodinek je 40 mm, takže skvěle sednou na každou velikost zápěstí. A voděodolnost hodinek je vhodná pro plavání, takže je nemusíte sundat z ruky když se sprchujete nebo jdete na bazén.

DailyWear-d-f71b421c-ba3a-4d59-a7d3-84243f75c2a2

Hodinkám nechybí funkce, které sledují váš životní styl. Funkce Body battery sleduje a vyhodnocuje vyvážení zátěže a regenerace během celého dne. S touto funkcí souvisí i sledování spánku. Funkce Stress Score dokáže pomocí měření a vyhodnocení variability srdečního tepu určit aktuální míru zatížení organizmu. Funkce poskytuje zajímavá data o regeneraci po tréninku, zdravotním stavu a dalších reakcích organizmu. Dechová cvičení v hodinkách vám pomohou si odpočinout ve stressové situaci nebo se připravit na soustředěnou činnost. Hodinky vívomove Sport zaznamenávají při aktivitách vaše kroky, spálené kalorie, minuty intenzivní aktivity a další činnosti.

Jako nevýhodu těchto hodinek vidíme to, že hodinky nemají možnost platit hodinkami (garmin pay). A nemají GPS, takže když chcete dosáhnout zaznamenání trasy během chůze či běhu je potřeba připojit telefon.