Longines HydroConquest XXII Commonwealth Games: hold výkonu

Jako oficiální partner a časoměřič Her Commonwealthu 2022 představuje Longines nový model HydroConquest XXII Commonwealth Games. Tato exkluzivní edice, limitovaná na 2022 kusů, je oslavou jedné z největších světových sportovních událostí, které se zúčastní sportovci z více než 70 zemí Commonwealthu, a kde tyto země mezi sebou navzájem soutěží.

L3.781.4.59

Společný příběh Longines a Her Commonwealthu začal v minulém století, a to na hrách v roce 1962 v australském Perthu. Pokračoval ročníkem 2014 ve skotském Glasgow a v roce 2018 ve městě Gold Coast v Austrálii. Nový milník byl překročen v roce 2020 tím, že se uzavřelo historické partnerství, v němž bude značka nadále používat své odborné časoměrné znalosti rovněž v herních ročnících 2022, 2026 a 2030.

Společnost Longines bude také oficiálním partnerem a časoměřičem Her Commonwealthu 2022 v Birminghamu v Anglii. Jako poctu této velkolepé multisportovní události navrhl Longines speciální edici hodinek v rámci kolekce HydroConquest.

Hodinky v této řadě se vyznačují odvážným designem, přebíráním estetických kódů potápěčských disciplín a svým zaměřením na náročné sportovce. Voděodolnost do hloubky 300 metrů, jednosměrně otočná luneta, šroubovací korunka a zadní část pouzdra spolu s dvojitou bezpečnostní skládací sponou s integrovaným potápěcím nástavcem – to jsou všechno funkce, které zdůrazňují jedinečný styl těchto hodinek.

L3.781.4.59ss

Hodinky HydroConquest XXII Commonwealth Games, limitovány na 2022 kusů, hrdě zobrazují živé barvy loga sportovní akce na černé keramické lunetě, stejně jako na minutové stopě rovněž černého číselníku s efektem slunečních paprsků. Jeho 41mm ocelové pouzdro obsahuje exkluzivní samo natahovací strojek se silikonovým vláskem pro zajištění vysoké přesnosti a delší životnosti. Tyto vlastnosti dále obohacují výkon na vysoké úrovni, tudíž může Longines poskytnout na tyto hodinky pětiletou záruku. Aby se zdůraznila jedinečnost tohoto modelu, na zadní straně pouzdra je vyryto logo Birmingham 2022 a Limited Edition – 1 out of 2022 („Limitovaná edice – 1 z 2022“). Náramek z nerezové oceli doplňuje tyto hodinky plné sportovních a moderních linií.

L3.781.4.59dd

Se staletými hodinářskými zkušenostmi sehrál Longines průkopnickou roli v množství technologických průlomů a nadále projevuje neochvějnou loajalitu vůči inovacím. Konstantní snaha o dokonalost vedla Longines k tomu, aby všechny své hodinky vybavil těmi nejmodernějšími strojky, jež zahrnují zejména vyvažovací silikonový vlásek. Tento materiál je nejen lehký a odolný proti korozi, ale také odolává výkyvům teplot i vlivům magnetických polí. Jeho jedinečné vlastnosti zlepšují přesnost a dlouhou životnost hodinek a umožňují společnosti Longines poskytovat na tyto modely pětiletou záruku.