Garmin vívomove3 Luxe - elegantní smatwatch

Hledáte hodinky, které budou hlídat vaše denní aktivity, ale zároveň chce hodinky hodící se k šatům nebo do společnosti? Garmin k této příležitosti vytvořil řadu Garmin vívomove 3 Luxe. Chytré hodinky s elegantním designem, které v sobě skrývají víc, než je na první pohled patrné.

garmin luxe

Digitální displej hodinek je diskrétně skrytý pod mechanickými ručičkami. Displej je ovládaný dotykem a je čitelný i ve tmě. A co na tomto digitálním displeji uvidíte? Veškeré SMART notifikace a naměřené fitness hodnoty. V případě propojení s chytrým telefonem se vám na hodinkách zobrazí příchozí volání, včetně jména volajícího, SMS, schůzky, upozornění, ovládání hudebního přehrávače a další.

Díky zabudovanému optickému snímači na spodní straně hodinek měří Váš srdeční tep a poskytují i celodenní monitoring hladiny stresu, zbývající energie (Body Battery) a také kvality spánku. Pro aktivněji zaměřené uživatele nabízejí profily pro měření sportovních aktivit: běh, chůzi, silový trénink, eliptický trenažér, chůzi do schodů, kardio, jógu, jízdu na kole a plavání. Abyste měli přehled o tom, jak se zlepšuje Vaše kondice, hodinky na základě naměřených hodnot spočítají a ukáží hodnotu Vašeho VO2 max a tzv. fitness věku.

Pro snadný přehled Vašich naměřenách hodnot je vhodné používat aplikaci Garmin Connect. Výdrž baterie hodinek je cca 5 dní v režimu SMARTwatch a cca 12 dní v základním režimu hodinek bez připojeného telefonu. Hodinky se dobíjí dodávaným USB kabelem.

Hodinky z řady Garmin vívomove3 Luxe jsou momentálně k dostání v pěti barevných variantách. Průměr pouzdra je 42 mm, takže hodinky jsou vhodné pro může i ženy díky své velikosti. Ocelové pouzdro a AMOLED číselník, který je krytý safírovým sklíčkem. Voděodolnost hodinek je 5ATM, ale u kožených řemínků nedoporučujeme kontakt s vodou. Řemínek na hodinkách vívomove3 Luxe jde snadno vyměnit a můžete mít rázem jiný styl hodinek.