Hamilton: Představujeme nové styly Khaki Aviation Pilot Pioneer

Nejnovější hodinky Hamilton z kolekce Khaki Aviation Pilot Pioneer se představují jako tři modely. Hodinky spojují letecké a vojenské dedictví s nádechem vintage estetiky a charakteristického stylu.

aviator

Hamilton Khaki Aviation Pilot Pioneer čerpá inspiraci z kapesních hodinek, které jsme vyrobili ve druhé světové válce – Model 23. Špičkový chronograf své doby, který využívali zejména navigátoři amerického vojenského letectva. Hamilton letectvu dodal více než 27 000 kapesních hodinek během války.

aviator2

Model 23 byl chronograf, kdež to hodinky Khaki Aviation Pilot Pioneer nikoli. Zachovávají si dojem čisté techniky. Obousměrně otočná luneta a výrazná korunka odkazuje na historický model. Hodinky se aktuálně nabízejí ve dvou velikostech, 43 mm a 38 mm. Číselník hodinek je čistý, přehledný a dobře čitelný. Ve větším modelu hodinek najdeme mechanický strojek s ručním nátahem, kalibr ETA 6498-1. Hodinky mají mimostřednou vteřinovku. A pouzdro je vyrobeno z oceli nebo titanovo bronzové. V hodinkách, které jsou ve velikosti 38 mm je kalibr H-10, automatický strojek. Hodinky mají ocelové pouzdro a působí decentnějším designem. Všechny modely mají kožený hnědý řemínek a jsou dodávány v originální krabičce Hamilton.

137403 137400-1 137394