Fitness Eurogym v akci

Navázali jsme spolupráci s fitness Eurogym v Olomouci. A k této příležitosti jsme pro všechny členy fitness Eurogym připravili slevu 5 % na celý náš sortiment.

Podmínky akce:

Jak uplatnit:

  • slevový kód si vyžádejte u obsluhy fitness Eurogym
  • v případě vytvoření objednávky přes e-shop, kód uplatněte v prvním kroku v košíku "Mám dárkový poukaz"

Co je Eurogym? Díky rozloze 900 m2 je posilovna Eurogym jedno z největších, a po rozsáhlé inovaci, i jedno z nejmodernějších fitness center v Olomouci. Splňuje požadavky pro nejnáročnější, ale současně vyhovuje i začátečníkům a zkušeným sportovcům. Najdete zde stovku moderních posilovacích strojů značky Panatta, SportArt a ZIVA sportovní příslušenství. Vaše cvičení dostane úplně nový rozměr a stane se zároveň i zábavou. Kardio zóna poskytuje veškeré vybavení. Můžete vyzkoušet běžecké pásy, eliptické trenažery, kola, stepper, veslovací trenažer a schodový trenažer. Nevíte si rady, jak začít se cvičením nebo jak mít ten správný progres? Zkušený a vyškolený personál včetně trenérů Vám poradí, jak správně cvičit a dosáhnout vytouženého cíle.

Ještě tohle fitko neznáte? Koukněte na jejich stránky www.eurogym.cz nebo si rovnou zajděte zacvičit a dát si pořádně do těla. Eurogym najdete na adrese Stupkova 18, Olomouc.