Hamilton Khaki Field Titanium Far Cry

To že hodinky značky Hamilton často potkáváme ve filmech není nic nového, ale tentokrát si tyto hodinky "zahrály" i ve hře Far Cry 6. Podíváme se nejen na hru, ale hlavně na hodinky

Hra Far Cry 6 vyšla 7. října a k této příležitosti byly představeny i hodinky Hamilton. Hra, střílečka, z pohledu první osoby a jak již název vypovídá jedná se o šesté pokračování této herní série. Celá hra se odehrává na vymyšleném ostrově, který je inspirován Kubou. Postava, jejichž příběh ve hře prožíváte vyrůstá v srdce Yara a zažívá brutalitu vládce. Hlavní postava se přidává do skupiny partyzánských bojovníků, kteří se snaží osvobodit zemi od Antonova velení. Pomůžete k vítězství revoluce?

hamilton-khaki-field-far-cry_860

Hodinky Hamilton Khaki Field Titanium Far Cry 6 nevypadají nijak extra v porovnání se svými předchůdci, ale pár detailů tam je. Pouzdro hodinek je vyrobeno z titanu o průměru 42 mm. Pouzdro je hladké a lehce zkosené bez původního gravírování. Hodinky pohání automatický strojek H-10 s rezervou chodu 80 hodin. Černý číselník je kryt safírovým sklíčkem a na číselníku nás zaujme stylizovaná číslice 6 a výrazná červená vteřinovka. Hodinky mají speciální krabičku, ve které najdeme ještě jeden náhradní kožený řemínek a kožené pouzdro na hodinky. Hlavní výjimečnost hodinek je, že jsou vyrobeny v počtu 1983 kusů a není ještě známo, zda se k nám dostanou. 

 hamilton-khaki-field-titanium-h70645533-far-cry-6-limited-edition-1983pcs-nahradni-reminek-215869-265001_860