Letecké hodinky Longines Spirit Zulu Time L3.812.4.63.2

Švýcarská kvalita ve spojení s dobrodružným duchem, to jsou hodinky Longines Spirit Zulu Time. Jejich model s označením L3.812.4.63.2 skvěle naplňuje všechny potřeby na sledování času na výpravách po světě, kde se s těmito hodinkami rozhodně neztratíte. Decentní barevná kombinace na sebe nepoutá zbytečnou pozornost, avšak působí dostatečně elegantně, aby vám rozhodně neudělala ostudu na žádném kontinentu.

143601-5_l3-812-4-63sa

Longines Spirit Zulu Time L3.812.4.63.2 se pyšní ciferníkem ve stylu leteckých hodinek, díky čemuž jsou čísla snadno čitelná, a samozřejmě nechybí ani luneta ve stylu GMT, abyste měli přehled také o jiných časových pásmech. Ciferníku nechybí ani velmi decentní a nenápadná datumovka, která je jedinou komplikací hodinek. Z materiálů je použito safírové sklíčko a ocelové pouzdro, které jsou zárukou kvality a odolnosti, stejně jako voděodolnost do 100 metrů. Uvnitř tepe manuální hodinkový strojek s automatickým nátahem L844, který se může pochlubit rezervou chodu až 72 hodin.

143601_l3-812-4-63w

Švýcarský výrobce hodinek s městečka Saint-Imier Longines patří mezi spolehlivé značky už od doby svého vzniku, tedy roku 1832. Za dlouhá léta se společnost stala jedním ze strážců švýcarské kvality a dobrou volbou nejen pro hodinářské nadšence, ale také pro celou řadu sportovních odvětví, kterým je Longines partnerem. Mezi osobnosti, kterým ve sbírce hodinky Longines nechyběly, patří například Howard Hughes, Audrey Hepburn či Albert Einstein. 

Velikost pouzdra se zastavila na 42 milimetrech, takže ani páni s menším zápěstím nemusí smutnit. Kožený řemínek v hnědé barvě stylově doplňuje Longines Spirit Zulu Time L3.812.4.63.2, díky čemuž se hodinky mohou pyšnit vysokou mírou elegance a nadčasovosti. Ať už jste nenapravitelní cestovatelé či si jen rádi užíváte volné chvíle s přáteli, hodinky Longines Spirit Zulu Time budou skvělým doplňkem pro vaše zápěstí.