Závan léta z Kalifornie. Novinky Guess 2023

A je to tady! Jaro, alespoň u nás na prodejně. Americká fashion značka Guess vnesla do našich chladných dnů pořádný závan letního vzduchu. Vůni písku, soli a vítr do vlasů. Dokonalý relax a zároveň pořádný kus bláznovství. Ostatně, na tohle už jsme u téhle značky zvyklí.

Dámské šperky Guess doporučujeme každé ženě a dívce, která chce být nepřehlédnutelná. Náhrdelníky, prsteny, náramky i náušnice. Všechny upoutají na první pohled. Kulaté, hranaté, s oblíbenými motivy srdíček nebo s extravagantními motivy. Jsou vyrobené z ušlechtilé oceli, takže něco vydrží. Rádi kombinujete? Sladit náušnice, náramek, náhrdelník nebo všechno dohromady? Žádný problém!

img_01

Začneme při zemi. Klasická srdíčka do uší, Náušnice Guess JUBE03047JWYGLCT/U. Maličké pecky, které si ale zblízka zamilujete. Kombinace barev žlutého zlata, jemňoučké růžové, bílé a čirých zirkonů. Jsou univerzální a slušet budou snad každé. Máte rádi sytou růžovou nebo modrou? I v téhle barevné kombinaci je najdete.
Hranaté kroužky náušnice Guess JUBE03133JWYGEMT/U skvěle ladí k hnědým nebo zeleným očím. Jsou malé, ale přesto si buďte jistí, že jejich obdélníkové zirkony rozhodně zaujmou. Hledáte jinou barvu kamenů? Máme!

Než přejdeme k náhrdelníkům, ukážeme vám ještě tuhle pecku. Náušnice Guess JUBE02219JWYGMCT/U. Něco pro opravdové milovníky extravagance. Visací, dlouhé osm centimetrů a zdobené mnoha barevnými zirkony do nápisu Guess. Pro dámy, které se výrazných šperků opravdu nebojí. Představte si, jak se on nich odráží jarní sluníčko…taky máte hned prázdninovou náladu? Uchvátily vás, ale je to moc velká divočina? Pak nabízíme řešení – menší verze, pouze písmenko G. Najdete je jako náušnice Guess JUBE02220JWYGMCT/U.

Snímek obrazovky 2023-02-23 094225

Krásná novinka mezi náhrdelníky bude slušet na opáleném dekoltu. Dvouřadý dámský náhrdelník Guess JUBN03067JWYGRST/U je tvořený jedním pevným a jedním řetízkovým kruhem, který je navíc ozdobený zavěšenými zirkony. S regulovatelnou délkou. Perfektní třeba k jednobarevnému topu, co říkáte? Dámský náhrdelník Guess JUBN03033JWYGTQT/U se skvěle hodí k náušnicím, které jsme zmiňovali jako první. Masivnější ocel v barvě žlutého zlata a jemné romantické srdíčko se zirkony. Proč ne.

Čistě ocelový dámský náramek Guess JUBB03100JWRHS s proplétaným dutým srdíčkem na přívěsku krásně zkombinujete se stejným náhrdelníkem. Oba šperky mají nastavitelnou délku. A náušnice s totožným motivem jsou také k dispozici.

Nová kolekce Guess jaro/léto 2023 opravdu stojí za to. Tohle byl jen maličký výčet toho, co nabízí a co můžete obhlídnout třeba přímo na naší prodejně. Zastavte se, jaro je tady!