Longines představil svou novou ambasadorku Géraldine Fasnacht

Géraldine Fasnacht se řídí osobním mottem „Nechte se inspirovat přírodou“ a naučila se interagovat s přírodní krásou Země způsobem, o kterém si někteří mohou nechat jen zdát. Její mistrovství v horských vrcholech, nejstrmějších svazích, objevování nových letů z ikonických vrcholů po celém světě – to vše s elegancí a grácií – z ní dělá dynamickou dobrodružku svého druhu.

Švýcarská snowboardistka ve volné jízdě, base jump skokanka, pilotka a průkopnice ve wingsuit si vybudovala kariéru a životní styl díky některým z nejobtížnějších horských výzev, z nichž mnohé vzdorují možné gravitaci.

A to vše zvládá s ženskostí a elegancí, která ji provázela od Alp až po Antarktidu. Svůj první rekord vytvořila tak, že se stala nejmladší ženskou šampionkou Xtreme Verbier a další rekord vytvořila v roce 2014, kdy se stala vůbec první pilotkou wingsuit, která vzlétla z vrcholu Matterhornu.
Skutečná průkopnice přirovnává svou vášeň spíše k umění než k extrémním sportům. Nedobývá přírodu – její vášeň se mísí s harmonií největších zemských vrcholů a údolí. Také říká, že kreslí čáry ve sněhu a vzduchu, když jede na snowboardu nebo létá ve wingsuit. Ráda létá se svým ultralehkým letadlem, aby přistála na odlehlých místech Alp a prozkoumala hory. Další síla, která se shoduje s Longines, jež je známý svými nádhernými dámskými hodinkami s rafinovanými liniemi odrážející ženskost a sílu.

Géraldine Fasnacht přináší nový vítr do světa Longines a zároveň sdílí hodnoty značky – vášeň, preciznost a silné švýcarské kořeny.