Longines přivítal Jennifer Lawrence

Švýcarská hodinářská značka Longines oznámila, že vítězka Ceny Akademie – herečka Jennifer Lawrence – se připojila ke značce jako její nejnovější ambasador elegance. Podle Jennifer jí nejvyšší ocenění v oboru přináší nový pohled na všechno, co dělá, což se odráží v jejím pevném odhodlání věnovat se důležitým věcem, na kterých jí záleží. Tato odvážná žena je ideálním přírůstkem do rodiny Longines.

ambasadorka-longines

Jennifer je jednou z nejúspěšnějších hereček na světě. Se svým ztvárněním dospívající hrdinky Katniss Everdeen v Hunger Games se etablovala jako globální hvězda a od té doby získala díky svým výkonům Ceny Akademie a tři další nominace, ceny BAFTA, Screen Actors Guild a tři Zlaté glóby. Objevila se také v týdeníku Time na seznamu 100 nejvlivnějších lidí.

Matthias Breschan, CEO značky Longines, je nadšený, že se herečka připojila k působivému seznamu ambasadorů elegance. “Jennifer má schopnost proniknout do každé postavy, kterou hraje, realitou a autenticitou a mimo plátno se to promítá do elegance, která je přirozená a zároveň působivá. Je inspirací pro dívky a ženy všech věkových kategorií a jsme hrdí, že ji můžeme přivítat do rodiny Longines.” říká Breschan.

Jennifer Lawrence se rovněž těší z partnerství s Longines. “Longines má kořeny v dědictví inovací a kvality, které důvěřují někteří z největších průkopníků historie. Jsem nadšená, že se mohu připojit k rodině Longines, a těším se na naše partnerství v nadcházejících letech,” říká Lawrence.

Ačkoli její výkony ve filmech Hunger Games a současných mistrovských dílech, jako je Terapie láskou nebo Špinavý trik, jí udělaly jméno, je Lawrence mnohem víc než jen filmová hvězda. V roce 2018 založila vlastní produkční společnost Excellent Cadaver, pod kterou produkovala svůj nejnovější film Mosty, a mimo plátno je Jennifer vášnivou zastánkyní genderové rovnosti a je ve správní radě Represent.us, nestranické organizace celostátně usilující o přijetí protikorupčních zákonů.

Lawrence dodává: “Longines je již dlouho synonymem nadčasové elegance, kterou pro mě lze definovat jako tichou sílu, která se setkává s grácií a sebevědomím, a jako rodák z Kentucky jsem si Longines vždy spojovala s derby a ztělesněním tradice.”

Jennifer Lawrence je se svým jedinečným pojetím elegance, empatií, soucitem a schopností vžít se do každé role – na obrazovce i mimo ni – s osvěžující upřímností a autenticitou inspirující ambasadorkou elegance Longines a značka tuto skvělou ženu s hrdostí vítá do své rodiny.

JL2_LMCL2.409.4.87.2_4-5