Na svatbu tentokrát „bez obálky“, za to s dárkem

„Všechno mají.“
„Nic do domácnosti nechtějí.“
„Nemám čas nic zjišťovat.“

Je vám to povědomé? Často tyto výroky končí dodatkem „dáme jim peníze do obálky.“ Občas ale přece jen zatoužíte dát jako svatební dárek něco originálního, viďte. Nějaký dar, pozornost. Chcete dát najevo, že vám na snoubencích záleží a chcete je potěšit. Dát jim něco osobního. Něco, co se jim už napořád bude pojit se svatbou. Něco dobrého k jídlu a pití se spotřebuje, z welness víkendu se taky jednou vrátí domů. Máme pro vás malý tip na svatební dary, které můžou být opravdu osobní. Ať už máte napnutější nebo volnější rozpočet.

Prvním tipem je darování investiční mince. Obzvláště v dnešní době jsou investice často skloňovaným tématem. Tato stříbrná mince svatba je v hodnotě lehce přesahující dva tisíce korun. Dar, symbolizující trvalou hodnotu. Jsou na ni vyobrazení dva milenci v objetí a navzájem propojené prsteny. Nádherné zpracování, symbolika i dárkové balení.

 02-2022-Wedding-Silver-1oz-Proof-StraightOn-LowRes

Druhým tipem budou, pro někoho možná překvapivě, hodinky. Věděli jste, že v kolekcích lze čas od času najít ty, které k sobě navzájem ladí? Pánské i dámské modely se mohou lišit například jen barvou číselníku nebo velikostí pouzdra. Navíc můžete na dýnko nechat vygravírovat vzkaz. Datum, krátké přání, iniciály novomanželů, cokoli. Rázem je tady opravdu osobní a originální dárek.

V levnější cenové relaci jsme pro vás vybrali modely hodinek Casio. Kdo by neznal japonskou špičku v celosvětovém hodinářském a technickém průmyslu? Casio Collection LTP-1308PD-1BVEF pro ni a Casio Collection MTP-1308PD-1BVEF pro něj se liší velikostí pouzdra. Díky kovovému tahu pěkně přilnou na ruku a jejich délku je možno regulovat podle potřeby.

Další tip je z dílny španělské hodinářské značky Festina. Má více než stoletou tradici a přesto nejenže dokonale ctí tradiční řemeslo, ale rozhodně také respektuje moderní trendy. Přesvědčte se sami. Pro sportovněji založené snoubence doporučujeme modely Festina Swiss Made 20006/4 a Festina Swiss Made 20005/4. Dámský model je trošku menší, oba mají quartzový strojek a za zmínku stojí safírové sklíčko.

109338-4_tissot-prx-quartz-t1374101105100-211569-247553

Na závěr jsme si nechali dvojici ikonické značky Tissot. Máte volnější rozpočet? Tyhle modely světoznámé švýcarské značky novomanželé rozhodně ocení. Dámský model Tissot PRX Quartz T137.210.11.041.00 má modrý číselník a je drobnější, ten pánský Tissot PRX Quartz T137.410.11.051.00 je v černé barvě. Nadčasové, sportovní a přesto elegantní.

Věříme, že novomanželé budou na svém zápěstí hodinky hrdě a rádi nosit, ať už vyberete jakékoli. Ať už vyberete dámský a pánský model, dva dámské či dva pánské, věříme, že v kombinaci s vyrytým věnováním bude právě váš dar jeden z těch nejosobnějších. A obálku darujete třeba při jiné události. :)