Novinka TAG Heuer Carrera

TAG Heuer představil novinku, tentokrát pro ženy. Jedná se o rafinované hodinky z modelové řady Carrera. Jejich design je jednoduchý, elegantní, ale zároveň odvážné a nezapomíná na zachování linii řady Carrera.

Dámské hodinky TAG Heuer Carrera mají průměr pouzdra 36 mm, Číselník hodinek je dobře čitelný a prolíná se v nich řada barev. Od decentní po výrazné. Každá žena si může vybrat, jestli preferuje hodinky se strojem v quartzu nebo automatu, kde je kombinace stylu a výkonu. TAG Heuer nepodceňuje sofistikovanost žen. S průměrem pouzdra 36 mm budou hodinky ideálním doplňkem i pro náročné.

Tváří hodinek TAG Heuer se stala Cara Delevinge, herečka a modelka. O hodinkách řekla: “For me a watch is not only a fashion accessory, it’s also something that reflects who you are and your way of life. In that regard, I like my watch to be daring, bold, and noticeable. The first thing you notice when you look at the Carrera watches is the design, the lines, the elegance without being too classic. I really like the touch of color, the stainless steel bracelet, and how you can wear them with different looks throughout the day”.

62190-3 62199-1 

Jak již bylo zmíněno pouzdro hodinek má v průměru 36 mm. Vybírat můžete z automatů nebo quartzový stroje. Další výhoda, kterou nabízí nová kolekce hodinek TAG Heuer Carrera je široká škála barevnosti kožených řemínků. V neposlední řadě, si můžeme vybrat, jestli ženu zajme pouzdro, které je osazeno diamanty nebo dá přednost jednoduché čisté linii.

Podívejte se na celolu kolekci dámských hodinek TAG Heuer Carrera https://www.helvetia-hodinky.cz/kategorie/damske-tag-heuer-carrera/