Nový ambasador Tissotu: basketbalista Damian Lillard

Tissot od roku 2015 patří k oficiálnímu časoměřiči NBA. A nově s hrdostí oznámil spolupráci s basketbalistou Damianem Lillardem, který se stál dalším členem ambasador rodiny.

Damian Lillard je 31 letý americký basketbalista, který hraje za tým NBA Portland Trail Blazers. V roce 2013 byl zvolen nejlepším nováčkem NBA a v následujících šesti ročnících byl 5x vybrán do NBA All-Star. Lillard se proslavil především svou schopností využít zápas do posledního okamžiku. V těchto okamžicích při zápasech ukazuje na zápěstí a signalizuje "Dame Time".

A jak vidí spolupráci přímo sám Damian Lillard “I am excited to be a Tissot ambassador and welcome the authentic brand as the exclusive partner of Dame Time! I’m proud to be aligned with a partner that embodies the spirit of Dame Time on and off the court,” A watch is one of my essentials,” explains Lillard. “I like attractive, accessible watches that adapt to every style. That’s why I love Tissot. I can wear a Tissot to the gym, while traveling from one city to another, or to go out for the evening. These watches offer a distinctive look and flawless Swiss-made quality."