Při výběru snubních prstenů buďte sami sebou

U svatebních příprav toho musíte tolik stihnout. Vybírat z nepřeberného množství zboží a služeb, domlouvat termíny, plánovat, ladit. Chcete, aby byl vás den perfektní. Když si u obřadu navzájem vyměníte své snubní prsteny, je to vždy výjimečný moment. Pro takový se vyplatí vybírat pečlivě.

snubni-prsteny-Botanical-1

Snubní prsteny Bisaku jsou na českém trhu od roku 1996. V jejich zlatnické dílně pracují s nejmodernějšími šperkařskými technologiemi, jaké můžete potkat i u Cartiera nebo Tiffanyho. Jsou módní a stylové. Pánské a dámské modely k sobě dokonale ladí. Na první pohled víte, že patří k sobě. V kolekcích najdete ty pravé, které budou dokonale vypovídat o vašem vztahu, povaze i dynamice partnerství. Navzájem se doplňovat. A jako bonus dostanete doživotní záruku a servis. Na prsteny, samozřejmě. :)

c4e45586-6b9b-4fd1-8c81-acc8eda02a0d@w800

Nejoblíbenější snubní prsteny Bisaku Emery a Nola jsou naprostou klasikou. Lesklé, hladké, uprostřed dámského prstenu je usazený jeden nebo více drobných kamenů. Pro někoho nestárnoucí nadčasový model, který můžete nosit na prstě spolu se zásnubním prstenem. Navzájem se nebudou rušit, ani si překážet. Hledáte něco víc odvážného? Extravagantního? Bisaku Cubic jsou masivnější, oba prakticky totožné a navíc s ploškou, na kterou si můžete nechat vygravírovat vlastní text. Více lesku a třpytu? Bisaku Elias je dokonalý designový kousek. Neotřelá kombinace větších a menších kamenů po celém obvodu upoutá pozornost. Okamžitě. Odtud je už jen kousek k mistrovskému dílu Bisaku Majestic. Model Elias vyšvihnutý na pomyslný vrchol. Druhý takový nenajdete. Pro někoho už příliš, pro někoho to pravé. Hledáte něco úplně jiného? Zaujaly nás i originální prsteny Bisaku Favo tvořené malými šestiúhelníky…pánský je celý hladký a lesklý, dámský zdobený kameny. Neobyčejné a přesto se neokoukají. Nebo vám budou slušet Bisaku Leo s černými brilianty?

foto_1

Ať už budete vybírat jakýkoli styl, vybírejte pečlivě. Zkoušejte, ptejte se, rozmyslete si barvu zlata i typ kamenů, které budete chtít do prstenu vsadit. Budete chtít gravírovat text? Tohle všechno si ujasněte. A pokud stále nevíte, nevadí. Zastavte se k nám na prodejnu, společně ty pravé snubní prsteny najdeme.