Prsteny Dreamy: kolekce plná briliantů

Český výrobce zlata připravil novou kolekci zásnubních prstenů. Jedná se o novinku, kterou ještě v kolekci neměli. Nebylo ani nic podobného. Je to něco, co chcete minimálně vidět, i když neplánujete zásnuby. A pokud přece jen plánujete svou milovanou požádat o ruku, tak tyhle prsteny předčí její očekávání. Ale pozor na své peněženky. :) Všechny tyto prsteny jsou ze snové kolekce Dreamy. Šperk vytvoří mistři zlatníci přesně dle Vašich přání a jejich výroba trvá přibližně měsíc.

Pohádkový zásnubní prsten Dazzling Rafael je jako stvořený pro opravdu romantickou žádost o její sličnou ruku. Hladká obroučka se něžně proplétá s jemnými ornamenty a linkami zlata osazenými třpytivými kameny. To vše v dokonalé harmonii doplňuje briliant zasazený v elegantně jednoduché korunce. 

0061600-0-61-99

Zlatý zásnubní prsten Divine Leandra je vskutku skvostný. Výrazná obroučka je doslova opředená rafinovaně kombinovanými detaily, ze kterých se jí bude tajit dech. Jemné linky drobnějších kamenů pak dávají ještě více vyniknout korunce s velkolepým briliantem.

0061400-0-61-99

Chcete vyslovit svou otázku se šperkem, který předčí všechny ostatní? Pak zvolte zásnubní prsten Euphrosyne z kolekce Dreamy, od kterého nebude moci odtrhnout oči ani dlouho po svatbě. Je to skvost vytvořený našimi nejzkušenějšími mistry zlatníky. Hladká obroučka plynule přechází do rafinovaných ornamentů splétajících se v honosnou korunku. To vše v dokonalé harmonii s brilianty té nejvyšší kvality.

0061200-0-61-99

Dokonale hladká obroučka zdobená netradičním předělem se směrem ke korunce zužuje a přechází v ornamenty inspirované lístečky květin. Kolem oslnivého briliantu se obtáčí kruh drobnějších kamenů.

0061100-0-54-99

Lesklou obroučku zdobí jemné linky drobnějších kamenů, díky tomu pak ještě více vynikne korunka s výrazným briliantem. Tomuto šperku jistě řekne ano!

0061500-0-55-99

Je Vaše vyvolená ženou s vytříbeným vkusem? Potěšte ji zásnubním prstenem Enchanting Silvana, který jí učaruje sofistikovanou elegancí. Při jeho navrhování se mistři zlatníci nechali inspirovat šperky evropských šlechtičen. Obroučka s jemnou rytinou uprostřed přechází v důmyslně propletené linie vkusných ornamentů. Dvě řady drobnějších kamenů akcentují korunku nesoucí oslnivý briliant.

0061700-0-61-99

Zásnubní prsten Magical Arabella je jako z pohádky. Spodní polovina obroučky je hladká, zatímco horní je pokrytá volutami lehoučkými jako dech víly. A s nimi se v dokonalé harmonii proplétají proužky zlata osazené precizně vybroušenými brilianty. Nejvíce jí ale tento klenot učaruje hlubokou modří dechberoucího safíru, kterému nebude moci odolat.

0061800-0-61-99

Zásnubní prsten Haeven je hodný královny Vašeho srdce. Elegantní linie bílého zlata podtrhují výraznou korunku, která dává vyniknout zářivému briliantu. Drobné kamínky dodávají celému modelu neodolatelný třpyt.

0061000-0-61-99

Bohatě zdobený zásnubní prsten Sparkly Amarrisa je inspirovaný čelenkami šlechtičen a okouzlí královnu Vašeho srdce sofistikovanou elegancí. Překrásná obroučka s jemně vypracovanými detaily je posetá drobnými kameny a kontrastuje s dokonale hladkou korunkou objímající oslnivý briliant.

0061300-0-61-99