Tissoty plné léta

Tissot najel na letní vlnu a připravil dva speciální modely, které září barvami. Jsou určené ženám, které milují nejen barvy, ale i minimalismus. Tissot Lovely Square v nových barvách.

T058.109.36.031.01_SET_1s

Hodinky Tissot Lovely Square se staly oblíbeným modelem, hlavně z důvodu, že to bylo něco nového, co Tissot doposud nedělal. Minimalistický model. Teď do rodinky Square přibyly dva kousky. Každý model má tři náhradní řemínky v balení. Takže snadno si vyměníte řemínek a doladíte tak se svým oblečením. Tenhle Summer set najdete s ocelovým pouzdrem ve stříbrné barvě nebo v barvě růžového zlata. Barvy řemínků v každé sadě jsou odlišné a pyšní se krásnými pastelovými barvami.

T058.109.16.031.01_SET_1d

Průměr hranatého pouzdra je pouhých 20 mm, takže se jedná o skutečně malé hodinky. Proto mohou působit spíše jako šperk. Na stříbrných hodinkách mně přišla horší čitelnost. Nejen z důvodu malého rozměru, ale i z důvodu, že hodinky mají stříbrný číselník a stříbrné ručky. Číselník je krytý safírovým sklíčkem a ručky pohání švýcarský quartzový strojek ETA.

Tissot Lovely Square Lady Quartz T058.109.36.031.01 hodinky s pouzdrem v barvě růžového zlata, kožené řemínky v pastelových barvách (hnědá, šedá, zelená, růžová)
Tissot Lovely Square Lady Quartz T058.109.16.031.01 hodinky s pouzdrem ve stříbrné barvě, kožené řemínky v pastelových barvách (zelená, růžová, fialová, modrá)