Salon Exceptional Watches 2022

Celý pátek 21.10. jsme strávili pracovně v Praze a těšili se na večerní návštěvu letošní výstavy hodinek SEW. Chtěli jsme na vlastní oči vidět co nového nás v budoucnu může čekat a rozhodně jsme nebyli zklamaní. K vidění byla spousta značek jako ROBOT by Bohematic, poměrně mladá značka Chronotechna, Prim, Reymond Weil, Bulova, apod. Překvapením bylo Casio se svými prémiovými modely G-Shock

Naše srdeční záležitost z Nového Města nad Metují - Robot by Bohematic nám odprezentovala dlouho očekávanou novinku ROBOT Aplos a musíme uznat, že budeme hodně zvědaví na vaše reakce :-) Nám se líbí moc a věříme, že tomu bude stejně i u vás zákazníků. Pouzdro o průměru necelých 40 mm můžeme považovat za unisex, ale podle nás budou Aplos spíše dámskou záležitostí - mimochodem, pánové, už máte vhodný dárek pro svoji milovanou? Několik barevných variant číselníků a kožených pásků, včetně milánského tahu nám dává x možností kombinací. Pro návštěvníky SEWu byly k vidění také úžasné ROBOT Minor Emerson Fittipaldi Limited Edition a ROBOT by Bohematic Minor Bronze Aura. Velmi zajímavé kousky!

311568149_549378387191027_6351584527625387926_n

Překvapením na Žofíně pro nás byla prezentace Raymond Weil. Naše poslední akvizice na prodejně v Olomouci zde ukázala světu např. krásný sportovní model z kolekce Tango 8570-SR2-05207. Jsme rádi, že tato rodinná firma našla své místo vedle silnějších brandů Zenith, Chopard či Czapek a další.

8570-BKR-05275_lifestyle_page_banner

Delší dobu jsem strávili na stánku Casio, které zde prezentovalo modelovou řadu G-Shock s několika výjimečnými modely, které byly zapůjčeny pouze pro tuto akci. Opravdu zajímavé kousky z řad MTG a MRG, ale jeden model vyčníval a co víc - je dostupný i pro vás. Jedná se o model MRG-B2000B-1A4 a v případě zájmu vám jej zajistíme. 

Model MRG-B2000B-1A4 představuje vrchol japonského řemesla, zakládá si na precizní konstrukci, funkci a pozornost je věnována i použitým mateirálům. Veškeré detaily se inspirují v japonském umění samurajů. Hodinky mají titanové pouzdro i náramek s černou úpravou. Průměr pouzdra hodinek je 50 mm a černý číselník kryje safírové pouzdro. Voděodolnost hodinek je 200 M a hodinky mají Tough Solar, takže se o hodinky nemusíte skoro vůbec starat. 

gshock-b2000-akazonae

Z dalších novinek pro nás bylo příjemným zážitkem si prohlédnout zajímavé hodinky nové progresivní manufaktury Norqain a musíme říct, že i tradiční český Manufakture Prim 1949 nám měl co předvést. Všem milovníkům hodinek doporučujeme někdy tuto výstavu navštívit.