Výroční model Ultraseven od značky Seiko

Seiko 5 Sports představuje model ve spolupráci s Ultraseven, který oslavuje 55. výročí vysílání tohoto pořadu. Model vychází z designu, který vzdává hold prvním hodinkám Seiko 5 Sports a svým zbarvením a designem evokuje Ultra Guerd- elitní jednotku pozemských obranných sil. Tento výroční model se nese v duchu oficiálního nástroje Ultra Guard a zachycuje tento jedinečný pohled na svět v každém detailu. Tato limitovaní edice je omezena na pouhých 3400 kusů a bude dostupná přibližně od ledna 2023.

main

Metalická textura číselníku a design lunety jsou speciální specifikace, které navazují na původní design hodinek Seiko 5 Sports. Začleněním barevnosti a zachycením pohledu na svět v duchu Ulra Guard jsou hodinky prezentovány tak, jako by se jednalo o oficiální nástroj používány touto elitní jednotkou, který chrání lidstvo před mimozemskými hrozbami.

Řemínek hodinek SRPJ79K1 je vyroben z nylonového materiálu a je speciálně navržen, aby evokoval uniformu elitní jednotky Ultra Guard a je navíc zdoben nápisem "Terrestrial Defense Force". Speciálním prvkem tohoto kolaborativního modelu je zadní strana pouzdra označena nápisem "Limited Edition" spolu se sériovým číslem a siluetou mimozemského hrdiny Ultraseven. Hodinky jsou dodávány ve speciální krabičce z nerezové oceli s logem Ultra Guard.

seiko-srpj79

Mimozemšťan spravedlnosti Ultraseven je návštěvníkem modré planety z Nebuly M78- Země světla, byl hluboce dojat činem pozemšťana, který se obětoval, aby zachránil život svého blízkého přítele. Z tohoto důvodu se Ultraseven rozhodl zůstat a bojovat na obranu této nádherné planety a života, který na ni vzkvétá, před mimozemskými vetřelci, kteří se snaží naplnit své ďábelské ambice a pocházejí z těch nejtemnějších zákoutí vesmíru.