Seiko Presage Cocktail Time jsou univerzální dámské hodinky do práce i na párty

Ladnost a styl k dámským hodinkám zkrátka patří. Jinak tomu není ani u modelů Seiko z řady Presage Cocktail Time, které čerpaly inspiraci v tokijském baru Ishinohana. Japonci totiž nejenže umí tvrdě pracovat, ale také se dovedou po náročné dřině pořádně odvázat. Právě tohoto ducha se pokusila světoznámá značka Seiko spojit do jednoho v rámci kolekce Presage Cocktail Time a nutno podotknout, že se jim to opravdu podařilo. Každé hodinky se nesou v duchu známých koktejlů a pokouší se jejich typické prvky přenést na něžné dámské zápěstí.

167745_k00646480003

Pro všechny hodinky z této řady jsou typické diamanty vsazené do zkosených ocelových indexů, přičemž nechybí ani certifikát pravosti, elegantní ručičky, ochranné minerální sklíčko z materiálu Hardlex, pouzdro a náramek z chirurgické oceli o průměru 30 milimetrů s roztečí 14 milimetrů, automatický strojek 2R02 s rezervou chodu až 40 hodin a funkcí hackingu nebo voděodolností do 50 metrů. Z barevných variant je k dispozici zlatá Cocktail White Lady, stříbrná s modrým nádechem Cocktail Skydiving, stříbrná s nádechem růžového zlata Cocktail Clover Club či varianta Cocktail Pink Lady z růžového zlata.

167736_k00646460003

Hodinky Seiko Presage Cocktail Time ostudu na zápěstí rozhodně neudělají. Všechny modely jsou vhodné jak na pracovní schůzku, tak na zasloužený drink po práci, kdy je čas vypnout a užívat si volnou chvíli jen se sebou samou. Vyjádřete svůj osobitý styl těmito odvážnými hodinkami, které v sobě snoubí prestiž, eleganci a nadčasovost a zároveň dokonale podtrhnou váš styl a všem okolo ukáží, že vy na to máte.

167742_k00646470003