Hamilton American Classic Pan Europ H35425730 z vás udělají hollywoodskou hvězdu

Ačkoli je značka Hamilton dnes považována za švýcarskou, stále se hrdě hlásí ke svým americkým kořenům. K tomu patří jistá odvaha a nespoutanost, která je zámořskému národu vlastní. Jít si svou vlastní cestou, to umí majitelé hodinek Hamilton zcela přirozeně. Jinak tomu není ani v případě modelu Hamilton American Classic Pan Europ Day Date Auto H35425730, který okolí zaujme ať už svým soudkovitým tvarem, tak elegantní barevnou kombinací a nenechá nikoho na pochybách, že je jejich nositel hraje podle vlastních pravidel.

162795-7_h35425730-detail-rolledview-lowresweb

Na první pohled každého zaujme odvážná kombinace zlaté a černé barvy, která je odjakživa symbolem luxusu a stylu. Soudkovitý tvar 42mm pouzdra jen podtrhuje jejich výjimečnost, stejně jako řemínek vyrobený z kraví kůže. Ten nicméně můžete vyměnit za libovolný jiný s roztečí 22 milimetrů. Elegantní číselník bez číslic doplňuje datumovka a potápěčská luneta, avšak kvůli voděodolnosti do 50 metrů se vodě raději vyhýbejte. Číselník chrání safírové sklíčko, přičemž pouzdro je vyrobeno z nerezové oceli. O plynulý chod se stará automatický strojek H-30 s rezervou chodu až 80 hodin.

162795-4_h35425730nato-detail-laidview-lowresweb-1

Pokud toužíte vystoupit z davu, Hamilton American Classic Pan Europ Day Date Auto H35425730 vám v tom velmi rády pomohou. Jedná se o skvělý model odkazující na zlaté časy amerického filmového průmyslu, kdy být hvězdou znamenalo i náležitě vypadat. Ať už je vaším idolem Steve McQueen nebo James Dean, tyto hodinky vás těmto nedostižným vzorům alespoň trochu přiblíží a nechají vás zakusit pocit výjimečnosti.