Seiko Presage Cocktail Time Star Bar

Sérii STAR BAR doplňují dva nové modely. Hodinky jsou inspirovány originálními koktejly jednoho z předních světových barmanů, pana Hisashi Kishi, a evokují bujaré město Tokio.

Každý z těchto nových modelů je vybaven novým kalibrem 4R72 a ​​má skeletonizovaný design číselníku. Symbolizuje vlnky rozprostírající se na povrchu koktejlu ze srdce hodinek, rovnováhu. Ciferníky modelů limitované edice STAR BAR mají tvar, který umožňuje jasný pohled na rubíny. Diamantové výbrusy jsou aplikovány v celém číselníku. Čitelnost je zajištěna díky výrazným ručkám a indexům.

star-bar-red-a-illuinehodinky

Průhledné dýnko hodinek je označeno nápisem „Limited Edition“ a sériovým číslem a také umožňuje uživateli sledovat fungování automatického mechanického strojku. Hodinky jsou dodávány ve speciální krabičce limitované edici.

Model Seiko Presage SSA455 zaujme strukturou číselníku a černým řemínkem. A model Seiko Presage SSA457 má vínově červený číselník a hnědý řemínek. Oba modely budou vyrobeny v počtu 5000 ks.

Majitel STAR BAR Hisashi Kishi, první barman, který získal ocenění „Současný mistr řemesla“, vytvořil tyto originální koktejly, které připomínají tradiční, ale pulzující Tokio. Zatímco jeden je světlý a jasný a druhý má karmínový odstín, zobrazující různé vizuální dimenze města, každý nápoj je svázán hořkými tóny citrusů a její kůrou.

star-bar-red-a-illuine