Seiko Presage:Limitovaná edice ZERO HALLIBURTON

Seiko Presage Sharp Edged Series představuje hodinky ve spolupráci se značkou Zero Halliburton. Zero Halliburton se zabývá výrobou cestovních zavazadel. A dbá na to, aby jejich produkty byly odolné, spolehlivé a nechyběl samozřejmě perfektní design. Hodinky inspirované novou generací značky „Pursuit Aluminium Series“ mají tmavě modrou barvu, která zdobí cestovní zavazadla této série. Limitovaná edice hodinek zachycuje vytříbené umění a praktičnost, které jsou základem obou řad.

presage-zerohalliburton

Zero Halliburton, založil americký průmyslník Erle Halliburtonem. Výrobky byly navrženy tak, aby přežily drsné prostředí ropných polí na Středozápadě. A již více než 80 let mohou lidé tyto cestovní zavazadla používat. Dnes je Zero Halliburton celosvětově vyhledáván průkopníky, kteří hledají cestovní zavazadla a doplňky, které kombinují neokázalý luxus s pragmatickou funkcí k zabezpečení svých vlastních pokladů.

Není proto překvapením, že hodinky Seiko Presage vycházejí designem z těchto odolných cestovních zavazadel. Ikonický design značky „double-ribbed design“, který se používá na produkty Zero Halliburton od roku 1946 za účelem zvýšení robustnosti a odolnosti, je reprodukován na číselníku a kombinován s tradičním vzorem japonských konopných listů, který je rysem řady Sharp Edged. Náramek hodinek má speciální leštění, takže vytváří trojrozměrný efekt. Hrany nejsou ostré, takže skvěle sedí na zápěstí.

zerohalliburton2

Limitované edice Seiko Presage Sharp Edged Series je vyráběna ve třech provedeních. Model Seiko SPB271J1 je vyráběn v počtu 600 ks a pyšní se GMT, stejně jako model Seiko SPB269J1 (limitovaná edice 2 000 ks). GMT stupnice je inspirována ikonickým hliníkovým pouzdrem Zero Halliburton a na lunetě se objevuje tmavě modrý barevný akcent rukojetí zavazadel řady Pursuit Aluminium. Všechny tři modely mají průhledné dýnko, které je označené číselnou řadou hodinek s nápisem Limited Edition. Sklíčko v dýnku zdobí nápis Zero Halliburton. Aby se i přesto limitka odlišila od ostatních hodinek, tak jsou dodávány ve speciální krabičce. Krabička je vyrobena z polykarbonátu. A vzhled je navržen s ikonickým dvojitým žebrovaným designem Zero Halliburton.

zerohalliburton3