Sleva 10 % pro IZS a válečné veterány

Velice si vážíme práce, kterou pro nás vykonávají IZS v této nelehké době. Proto jsme si pro ně připravili slevu 10 % na sortiment hodinek, šperků a módních doplňků.

Jak se prokázat, abyste slevu pro integrovaný záchranný systém získali?

Hasič – služební průkaz Hasičského záchranného sboru České republiky s fotografií.
Policista ČR – služební průkaz zaměstnance Policie České republiky, který je ve služebním poměru, s fotografií a identifikačním číslem.
Strážník městské policie – průkaz zaměstnance městské policie, který vykonává povolání strážníka, s fotografií a identifikačním číslem.
Záchranář – písemné potvrzení o zaměstnání ve zdravotní záchranné službě s razítkem a podpisem zaměstnavatele. Osobní údaje z potvrzení budou kontrolovány s občanským průkazem.
Příslušník vězeňské služby – služební průkaz zaměstnance, který je ve služebním poměru, s fotografií a identifikačním číslem.
Vodní záchranná služba a horská služba – služební průkaz zaměstnance s fotografií.
Válečný veterán - průkazu válečného veterána

Jak uplatnit slevu?

V prvním kroku nákupního košíku zaškrtněte "Mám dárkový poukaz". Poté napište kód IZS10, dejte použít a následně vidíte cenu po uplatnění slevy. Po odeslání objednávky je potřeba se prokázat výše uvedeným dokladem. Fotografii dokladu zašlete do mailu. V případě osobního odběru se prokážete na místě. V případě neprokázání vám nebude sleva uznána.

Výše a platnost slevy

Po uplatnění kódu IZS10 získáte slevu 10 % na celý sortiment na e-shopu, kromě již zlevněného zboží a značky Apple. Slevu lze uplatnit do 31.7.2024.