Jak probíhá výběr snubních prstenů u nás na prodejně

Vybíráte snubní prsteny pro váš velký den. A tento okamžik potřebuje dostatek času pro vybrání toho správného. Protože tento prsten vás bude provázet celý život. Pojďme se podívat na to, jak postupovat při výběru prstenu.

Momentálně můžete vybírat ze dvou značek snubních prstenů. Bisaku a Couple. Obě tyto značky jsou české a snubní prsteny se dělají na zakázku. Proto je možno prsteny upravit podle vašich potřeb.

IMG_20210323_115334 (1)_1

Domluvte si schůzku na prodejně na tel 603 200 307 nebo adrese info@helvetia-hodinky.cz, abychom se vám mohli plně věnovat. Na prodejně vás pohodlně usadíme do našich nových křesel, nabídneme kávu a můžeme se dát do výběru . Představíme vám vzorník prstenů, ze kterých si vyberete ten, který bude pro vás tím pravým. Společně zjistíme, jaká velikost prstýnků bude třeba, vybereme materiál či osazení brilianty nebo zirkony. Určitě společně strávíme u výběru dost času, ale výsledek bude stát rozhodně za to !

Po celém tomto procesu s vámi sepíšeme objednávku. Pokud budete chtít gravírování, tak se domluvíme na typu písma a textu. Zaplatíte zálohu a poté zadáme prsteny k výrobě a nezbývá než jen čekat. Doba výroby je individuální, může být 10 dnů, ale i 4 týdny. Jakmile prstýnky budou vyrobeny, budeme vás informovat o možnosti si je vyzvednout. A pak už stačí jen počkat na váš velký den a říct ano. :) 

 IMG_20210323_115701 (1)