Smartwatch nemusí být vždy jen sportovní. Tyto překrásné Vitality vás o tom přesvědčí

Chytré hodinky se v posledních letech těší obrovské oblibě. Ostatně díky tomu se na dnešním trhu nachází nespočet různých modelů, které se od sebe odlišují nejen funkcemi, ale zároveň i designem. Má to ale jeden háček. Již na první pohled lze totiž určit, že se jedná o chytré hodinky, což nemusí vyhovovat každému. Smartwatch naštěstí nemusí být nutně jen moderní. Své o tom ví především produktová řada Vitality, která kombinuje chytré funkce zabalené do tradičních a precizně zpracovaných (analogových) hodinek s ručičkami.

Frederique_Constant_FC-287BG5B4_FC-287B5B6Photo_Eric_Rossier_RP_2__SD

Za zmiňovanou produktovou řadou Vitality stojí švýcarský výrobce luxusních hodinek Frederique Constant, který se svému oboru věnuje již od roku 1988. K dostání jsou konkrétně hned čtyři verze se safírovým sklem a kvalitním ocelovým pouzdrem. Již na první pohled lze u těchto modelů zpozorovat cit pro detail a obecná jednoduchost. Ostatně o jejich povedeném designu se můžete přesvědčit prostřednictvím přiložené galerii, která se nachází po boku tohoto odstavce. Čtyři zmiňované kousky se od sebe odlišují pouze ve vzhledu. Jejich chytré funkce jinak zůstávají stejné.

Pojďme ale přejít k tomu hlavnímu, respektive tedy k chytrým funkcím. Jak už jsme uvedli výše, chytré hodinky nemusí být nutně jen moderní, díky čemuž si dokážou zachovat svou tradiční podobu, a i přesto nabídnout něco navíc. Frederique Constant Vitality totiž na zadní straně skrývají kvalitní senzor, díky kterému si dokážou poradit například s monitorováním srdečního tepu a spánku. Mimo toho nabízejí i funkce v podobě automatického kalendáře, budíku, krokoměru, tradičního chronografu a nemají ani problém s monitoringem denních aktivit a následným výpočtem spálených kalorií. Chytrým způsobem jsou řešeny i jednotlivé notifikace.

Frederique_Constant_FC-287BG5B4_Photo_Eric_Rossier_RP_1__SD

Pokud se tedy řadíte mezi milovníky tradičních hodinek, ale zároveň vám u nich schází typické chytré funkce, tak se může řada Vitality jevit jakožto perfektní parťák pro každodenní život. Stejně jako u drtivé většiny chytrých hodinek, tak i v tomto případě je centrem veškerého dění mobilní aplikace, která sdružuje všechna sesbíraná data na jedno místo. V appce má uživatel přehled nad počtem ušlých kroků a spálených kalorií, nebo si může prohlédnout kvalitu svého spánku a další údaje.

Autor: letemsvetemapplem.eu