Další namíchaný koktejl od Seika

Seiko neotálí rozšiřovat svou kolekci hodinek Cocktail Time. Tentokrát Seiko představil model rozšiřující sérii STAR BAR. Hodinky SRPH78J1 jsou inspirovány jedním z předních světových barmanů, originálním koktejlem Hisashi Kishi, „Houjou“, který obsahuje japonské saké.

K00588570004

"Houjou" je originální koktejl vytvořený panem Hisashi Kishi, majitelem STAR BAR a uznávaným "Současným mistrem řemesla." "Houjou" je speciální koktejl, který evokuje nádhernou scenérii bohatého japonského přírodního prostředí lemovaného klasy rýže používané jako surovina pro výrobu saké.

img02

Na ciferníku je svěží originální koktejl vyjádřen zlatavou barvou a jemným vzorem. Toto je speciální edice, která dává pocit původní zlaté japonské krajiny. Průhledné pouzdro na zadní straně hodinek je označeno slovy „Limited Edition“ a sériovým číslem a také umožňuje uživateli vychutnat si práci automatického mechanického strojku.

Hodinky jsou dodávány ve speciální krabičce označující limitovanou edici. Hodinky jsou vyrobeny v počtu 5500 kusů pro celý svět. A dostupné budou v lednu/únoru 2022.