TAG Heuer Formula 1: vzdává hold Ayrtonu Sennovi

Letos si opět nenechal TAG Heuer ujít příležitost a představil novou speciální edici TAG Heuer Formula 1. Tato speciální edice vzdává hold brazilskému automobilovému závodníkovi Ayrtonu Sennovi.

SENNA-F1-QUARTZ-EDITION---CAZ101AJaaee

V roce 1991 získal Ayrton Senna šesté vítezství v sezóně Grand Prix Austrálie a vyhrál Mistrovství světa Formule 1. Mistrem světa se stal celkem tři krát. Od roku 1988 je Ayrton Senna ambsadorem značky TAG Heuer. Hodinkami TAG Heuer Formula 1 vzdávají pravidelně hold tomuto skvělému jezdci.

SENNA-F1-QUARTZ-EDITION---CAZ101AJ

Pojďme si představit hodinky TAG Heuer Formula 1 Senna CAZ101AJ.FC6487. Při prvním pohledu na hodinky vás zaujme černá barva se žlutými detaily. Žlutá barva se inspirovala z helmy Ayrtona Senny. Žluté dvojité S a nápis Senna jsou viditelné na číselníku hodinek a i na tachymetrické lunetě na pozici 12 hodiny. Na antracitovém číselníku jsou k dispozici stopky a na čtvrté pozici ukazatel data. Pouzdro hodinek je ocelové s DLC úpravou. Luneta hodinek je keramická. Číslo 400 na lunetě znázorňuje rychlost 400 km/hod, které nebylo nikdy dosaženo ve Formuli 1. Ručky a indexy jsou potaženy vrstvou Super-LumiNova pro lepší čitelnost ve zhoršených podmínkách. Hodinky mají bateriový pohon, safírové sklíčko a voděodolnost je 20 bar. Velikost pouzdra je střední, 43 mm, takže skvěle pasuje na jakoukoliv ruku. Na ocelovém víčku je vyryta helma brazilského jezdce spolu s rytinou slov "SENNA SPECIAL EDITION".

SENNA-F1-QUARTZ-EDITION---CAZ101AJaaa

Pozornost si zaslouží černý kožený řemínek se žlutým prošíváním. Řemínek je embosovaný a odkazuje na náramek, které nosil Senna na svých hodinkách. Tento design řemínku je výrazný a jedinečný, neunikne proto jedinému pohledu.

SENNA-F1-QUARTZ-EDITION---CAZ101AJdddddddd