Zkušenosti s hodinky Garmin vívoactive4S

Naše zaměstnankyně Kristýna pro vás připravila krátkou recenzi hodinek Garmin Vivoactive4S. Nad koupí hodinek dlouho neváhala, okamžitě ji zaujal vzhled modelu Vívoactive4S LightGold/Pink. A jako správná žena musela ladit se svými dalšími doplňky. :)

S hodinkami Vivoactive 4s jsem velice spokojená, jsou super pro každou aktivní ženu, která má ráda přehled o všech sportovních aktivitách a jejich měření. Svým vzhledem a velikostí se skvěle hodí na menší zápěstí. I když nejsem 100 % sportovec a raději mám turistiku, tak oceňuji přesné měření tepu, kroků a ušlých kilometrů, ale i zobrazení ušlé trasy.

Ohledně cvičení se mi moc líbí například trenér jógy. Když nevíte, jaké cviky cvičit, stačí pustit trenéra.  Postava na displeji ukazuje cvik a poté se odpočítává čas, kdy cvik opakujete. Můžete si zvolit cvičení pro začátečníky i pokročilé. Ke každé aktivitě si můžete stáhnout tréninkový plán a splňovat tak cíle, které si chcete stanovit.

Jako žena oceňuji i menstruační kalendář, který máte v hodinkách a tedy hned po ruce. Perfektní a hlavně bezpečné je placení hodinkami. Když zrovna netaháte s sebou kabelku a ostatní běžně potřebné věci, stačí mít na ruce hodinky. Placení má Garmin velice bezpečné dokonce bezpečnější než placení mobilem.

Velké plus je i paměť pro nahrání hudby do hodinek. Když jdete sportovat nebo na procházku, nemusíte s sebou brát mobil. Hudbu si přehrajete přímo z hodinek. Songy je potřeba si předem stáhnout prostřednictvím počítače a pak stačí propojit hodinky se sluchátky prostřednictvím bluetooth a můžete vyrazit.