Casio G-Shock MT-G MTG-B3000CX-9AER jsou symbolem prosperity, který se v davu neztratí

Kdo by neznal ikonické hodinky G-Shock od japonské značky Casio. Původně vysoce odolné modely s důrazem na jednoduchost nahradily neméně houževnaté varianty, které však neopomněly přidat jistou dávku osobitosti. Především díky různým speciálním edicím si Casio G-Shock oblíbili nejen outdooroví nadšenci, ale také obyvatelé betonových džunglí, kteří chtějí vypadat stylově za všech okolností. Jinak tomu není ani v případě limitované edice Casio G-Shock MT-G MTG-B3000CX-9AER, vyrobená k příležitosti čínského nového roku, který se nese ve znamení králíka.

casio-g-shock-mt-g-mtg-b3000cx-9aer-chinese-new-year-2023_237261_319252

Design Casio G-Shock MT-G MTG-B3000CX-9AER kombinuje původní pryskyřici typickou pro G-Shocky s kovem, přičemž jejich vzhled je inspirován “králíkem na měsíci” – čínským symbolem znovuzrození. Luneta s povrchovou úpravou zlatými ionty připomíná povrch Měsíce a je doplněn měsíčními vzory na číselníku. Na zadní straně pouzdra je vyryta hravá ilustrace králíka cestujícího na Měsíc, která dodává hodinkám rozmarný nádech. Model Casio MT-G MTG-B3000CX-9AER je vybaven konstrukcí Dual Core Guard, která uzavírá číselník a strojek v pouzdře z pryskyřice vyztužené karbonem a zvenčí jej chrání kovovými součástmi. Tenčí profil navíc zlepšuje komfort nošení, k čemuž přispívají jak rozměry 51,9 x 50,9 x 12,1 milimetrů, tak hmotnost 148 gramů. Řemínek lze navíc snadno vyměnit díky Quick Fit systému.

MTG-B3000CX-9A_kv

Samozřejmostí pro limitovanou edici Casio G-Shock MT-G MTG-B3000CX-9AER je solární napájení, safírové sklíčko s antireflexní úpravou, ruční leštění kovu technologií Sallaz, nastavení přesného času pomocí rádiového signálu či spárovaného chytrého telefonu, voděodolnost do 200 metrů a funkce jako stopky, světový čas nebo kalendář. Speciální edice k čínskému novému roku je bezesporu jedna z nejhezčích, které kdy Casio vyrobilo, pakliže si libujete ve výrazné barevné kombinaci zlaté, červené a černé barvy. S tímto modelem se rozhodně v davu neztratíte.